dinsdag

By dorine on November 14th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on dinsdag

Hoi allemaal,

Weer een tweedaags verslag, niet omdat ik gisteren geen tijd had, maar omdat de computer vastliep op het moment dat ik net klaar was, maar nog niets gesaved had. Toen had ik dus geen zin meer. In het kort even over gisteren: het was een heerlijk relaxte dag waarop het op mijn werk niet al te druk was. ‘s Middags was er een weer een zangrepetitie van ons gelegenheidskerstkoor die heel leuk was. Mogelijk gaan we nog meer mensen van de afdeling meekrijgen. Echt bijzonder hoe populair zingen hier is, vooral bij mensen van mijn leeftijd! ‘s Avonds was de Yoga-les erg relaxed. Te relaxed, want ik viel bij het afkoelen (op je rug op het matje) bijna in slaap.

Vandaag begon de dag al vroeg, want ik moest naar een symposium op de andere vestiging van het instituut, en de bus vertrok al om half acht. Aangezien mijn fiets het voorlopig niet doet, moest ik dus ook nog erheen lopen, wat betekende dat ik om zeven uur de deur uit moest. Het symposium ging over carriere-mogelijkheden. Heel interessant, al heb ik nog geen idee wat ik hierna wil doen. Daar hoef ik gelukkig de eerstkomende jaren nog niet over te beslissen, maar het was wel alvast goed om te zien wat de opties zijn en wat ik ervoor moet doen/kunnen.

Zojuist heb ik mijn huis weer even goed opgeruimd, want vanaf morgen heb ik wederom visite, Erwin en Marjolein komen dan voor een lang weekend langs!

groeten
Dorine