de dag dat alles weer goed kwam

By dorine on November 24th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on de dag dat alles weer goed kwam

Hallo allemaal,

Hij doet het weer!

(het hij geldt in dit geval voor zowel de douche als mijn fiets)

Vanochtend om negen uur stond er een electricien/loodgieter voor de deur. Die had ruim twee uur nodig om de nieuwe douchegeizer te installeren. Goed dat ik daar niet zelf aan begonnen ben. Vervolgens zag ik, dat als ik rechtstreeks naar mijn werk zou gaan, ik ongeveer een half uur voor de lunch binnen zou komen, met als gevolg dat ik dat half uur niks meer zou doen. Ik ben dus in plaats van naar mijn werk te gaan, naar de fietsenmaker gelopen met mijn fiets, met het idee hem daar achter te laten en morgen weer op te halen. De fietsenmaker meldde echter dat hij de band wel in een half uurtje kon vervangen, dus ben ik gaan rondhangen in het naburige winkelcentrum (alles is al goud/zilver/bling-bling voor de kerst). Na een half uur stond de fiets voor me klaar. Ik ben rechtstreeks naar mijn werk gefietst, en rechtstreeks is over de hoofdweg (zonder fietspad), waar ik nog nooit eerder gefietst had. Het viel mee qua drukte, maar ik weet toch zeker dat ik het in het donker niet durf. Ik hoop overigens niet al te vaak van de fietsenmaker naar mijn werk te gaan fietsen, dus al te vaak zal het niet nodig zijn dat ik me met fiets en al op Brighton Road begeef.

Op mijn werk bleek ik meteen met mijn neus in de boter te vallen. Het hele gezelschap stond op het punt om richting de pizza express te vertrekken omdat Raisa jarig was. Ik kon nog net mee. Om half twee zat ik dus onverwachts aan de pizza. Het was heel gezellig, alleen zat ik een klein beetje onrustig omdat ik nog een groot experiment te doen had.

Om drie uur was ik weer terug op het lab. Daar ben ik meteen begonnen met mijn experiment, dat gelukkig minder tijd kostte dan ik ingeschat had. Aan het eind moest ik ook nog een uur wachten, dus dat uur kon ik mooi benutten om weer eens naar de gym te gaan. Om kwart voor zeven was ik uiteindelijk klaar.

Zojuist heb ik heerlijk de nieuwe douche geprobeerd. Hij is beter dan de vorige! Na een week zonder douchen is zo’n warme douche echt een traktatie. Nu ga ik nog een paar uurtjes relaxen (en de was ophangen en de afwas doen).

groeten
Dorine