weer thuis

By dorine on January 3rd, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on weer thuis

Hallo allemaal,

Ik ben weer thuis! Het waren drukke dagen in Nederland. Gisteren ben ik met Marieke, Hessel en Paulien naar Den Bosch geweest. We hebben daar een stadswandeling gemaakt, totdat het stopte met zacht regenen, het Brabants museum was toen gelukkig erg dichtbij. Ook hebben we de st Jans Kathedraal bekeken, een prachtige kerk met als extraatje een bijzonder grote en interessante kerststal. Het was een erg gezellig dagje. We hebben als afsluiting gegeten in een restaurantje met een iets minder alledaagse menukaart, ik had een mixed grill van struisvogel, kangaroe en springbok. Het was heel erg lekker.

Ik had al een aantal dagen last van een flinke verkoudheid, maar die bleek vannacht zijn hoogtepunt (althans dat hoop ik) bereikt te hebben, ik heb voornamelijk wakker gelegen met een volledig verstopte neus. Vanochtend bleek dat nog niet echt beter te zijn, maar ik ben toch maar aan het reizen geslagen. Vliegen met oren die vol slijm zitten is geen pretje weet ik nu. Gelukkig kwam ik in het vliegtuig Thanya, een voormalige collega die voor een jaar in Oxford zit, tegen. We hebben lekker bijgekletst en daardoor ging het vliegen toch redelijk snel voorbij.

In sutton heb ik snel boodschappen gedaan en daarna dacht ik heerlijk een avondje uit te gaan zieken in een lekker warm huis. Helaas, daar kwam niets van terecht, want het werd maar niet warm. Zojuist heb ik definitief besloten dat de verwarming kapot is. De huisbaas is al gemaild en hopelijk kan het snel opgelost worden, want ik heb het koud! Zometeen ga ik heerlijk onder de warme douche staan, die is gelukkig electrisch en moet het dus wel doen. Hopelijk warm ik dan een beetje op.

groeten
Dorine