zondag

By dorine on January 7th, 2007
Posted in Nieuws | No Comments »

Hallo allemaal,

Weinig nieuws hier in Londen. De verwarming is nog altijd niet gemaakt, een bron van frustratie op het moment. Ik ben al twee dagen aan het wachten tot de monteurs van het bedrijf waar mijn huisbaas een onderhoudscontract heeft, bellen om een afspraak te maken om de verwarming te repareren. Zelf bellen werkt helaas niet. Morgen start de werkweek weer, hopelijk komt er dan wat meer schot in. Gelukkig is het buiten niet extreem koud, overdag rond de tien graden.

Ook mijn verkoudheid wil nog niet helemaal verdwijnen. Het ging een stuk beter sinds vrijdag, maar vandaag heb ik het gevoel dat het virus een tweede aanval gaat inzetten. Mogelijk dat mijn koude huis daar iets mee te maken heeft, al doe ik mijn best om met warme kleding en mijn fleecedeken zo warm mogelijk te blijven.

Dat was het wel weer,

groeten
Dorine

No Comments so far
Leave a commentLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam is automatically removed and submitted to RBLs. Spamming here will effectively lower your visibility on the web.

(required)

(required)