IKEA

By dorine on January 24th, 2007
Posted in Nieuws | No Comments »

Hallo allemaal,

Vanochtend wachtte me achter de gesloten gordijnen een grote verrassing: het had gesneeuwd! Er lag maar liefst vier centimeter van het witte spul. Volgens het nieuws heeft het sinds 2003 niet meer zo heftig gesneeuwd hier. Ik ben natuurlijk beter gewend, vorig jaar hadden we in dordrecht zo’n vijftien centimeter. Het was een prachtig excuus om niet te gaan fietsen. Fietsen tegen de storm in, dat is één ding, maar fietsen in de sneeuw, daar heb ik echt een hekel aan. Zeker hier, waar ik voornamelijk over binnenweggetjes ga die niet gestrooid worden (daar ging ik terecht van uit). Ik heb mijn bergschoenen aangetrokken en mijn fototoestel gepakt en ben al fotograferend naar mijn werk gelopen. Dat is geen vervelend stuk lopen. De binnenwegen waren stevig besneeuwd, maar door verse sneeuw is het goed stappen. Overal kon ik mooie foto’s maken. Een aantal hiervan zijn er te zien in mijn fotoalbum.

Verder was het een normale werkdag waarop ik weinig van de sneeuw heb gemerkt. Toen ik rond half zes het pand weer verliet, bleek zo’n beetje al het wit weggesmolten te zijn.Na mijn werk ben ik naar de IKEA gegaan. Die is niet zo ver weg, in de naastliggende gemeente, 20 minuten met het OV. Ik had voor de kerst al een aardig boodschappenlijstje liggen, en ik vond het nu hoog tijd om maar eens te gaan shoppen. Zo’n beetje alles wat ik nodig had heb ik gevonden en natuurlijk kom je altijd met meer thuis dan je eigenlijk had gepland. Het is er wel heerlijk rustig op woensdagavond rond etenstijd, moet ik onthouden.

De engelse weervrouwen en mannen voorspellen voor vannacht nog meer sneeuw in Zuid-Londen, maar een blik uit het raam leert dat er voorlopig alleen maar witte stipjes in de lucht (in de vorm van Orion) te zien zijn.

groeten
Dorine

No Comments so far
Leave a commentLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam is automatically removed and submitted to RBLs. Spamming here will effectively lower your visibility on the web.

(required)

(required)