maandag

By dorine on January 29th, 2007
Posted in Nieuws | No Comments »

Hallo allemaal,

De eerste dag van de week zit er weer op. Het is verbazingwekkend hoeveel je op een maandag kan doen: 9 uur werken (en dan ook echt hard werken), bijna 2 uur yoga, koken, eten, afwassen, twee wassen van het rek afhalen en opvouwen, 2 nieuwe wassen draaien en ophangen en vooral niet te vergeten schoenen poetsen (mijn rode schoenen, velen welbekend, waren al een jaar niet meer gepoetst, omdat ik pas onlangs de rode schoenpoets heb geimporteerd vanuit Nederland). En dan is het nog maar kwart over tien, nog niet eens bedtijd.

Overigens valt er over deze dag verder weinig bijzonders te vertellen. Op mijn werk ben ik weer druk bezig, mijn monsters blijken op de andere vestiging van het instituut weer langzaam verwerkt te worden, dus ik heb vandaag maar meteen weer nieuwe gestuurd. De yoga sessie was weer behoorlijk zwaar, maar deze keer bleven de kakkerlakken gelukkig weg. Wel had ik, toen ik van de sporthal terugliep naar mijn gebouw, nog bijna een botsing met een vos, die opeens vlak voor mijn voeten de weg overstak. De laatste tijd zie ik weer veel vossen, het schijnt paartijd te zijn, dus dan laten ze zich wat meer zien. Overigens vertonen ze zich niet als ik mijn fototoestel bij de hand heb…

Dat was het wel weer

groeten
Dorine

No Comments so far
Leave a commentLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam is automatically removed and submitted to RBLs. Spamming here will effectively lower your visibility on the web.

(required)

(required)