Vogelfeest

By dorine on January 31st, 2007
Posted in Nieuws | No Comments »

Hallo allemaal,

Vanochtend wachtte er achter de gordijnen voor de verandering eens een strakblauwe lucht. Altijd prettig! Ook de vogeltjes buiten hadden het naar hun zin, het was een waar vogelfeest. Overal waren de beestjes aan het fluiten en het fladderen. Een greep uit de collectie: zwarte kraaien (die hielden gelukkig hun mond), eksters, tortelduiven, merels, spreeuwen, heggemussen, koolmezen, pimpelmezen, een andere mees die in groepen rondtrekt en waarvan ik vermoed dat het een staartmees is, een roodborstje en natuurlijk de pluimstaartvogel die slechts van tak naar tak vliegt en geen noten zingt, maar ze kraakt. Ik blijf ervan genieten!

groeten
Dorine

No Comments so far
Leave a commentLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam is automatically removed and submitted to RBLs. Spamming here will effectively lower your visibility on the web.

(required)

(required)