woensdag

By dorine on February 28th, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on woensdag

Hallo allemaal,

Het had een enorm drukke week moeten worden, maar tot nu toe is het best rustig. Afgelopen maandag zou ik ‘s avonds misschien naar de vergadering van één van de andere organen van de kerk, de trustees, gaan. Ik was alleen niet helemaal fit uit het weekend gekomen, dus toen bleek dat er ook twee andere kerkenraadsleden zouden gaan, heb ik afgezegd. Achteraf bleek dat geen slechte beslissing. Ik moest sowieso eerst naar een lezing op mijn werk en die liep enorm uit dus ik had nooit op tijd in de stad kunnen zijn. Die lezen was wel bijzonder. Het was de inaugurele rede van de jongste (denk ik) professor van het instituut. Ze is vrouw en allochtoon en op haar 36ste professor. Daar heb ik best veel respect voor, al ben ik, eerlijk gezegd, blij dat ik niet voor haar werk (ze heeft de reputatie mensen erg hard voor zich te laten werken). De lezing was erg goed.

Op mijn werk wordt het weer drukker. De sequencer was al even kapot, maar gisteren zijn mijn monsters op een andere universiteit gerund, dus vanmiddag had ik de resultaten terug. Dat wordt hard analyseren morgen. Volgende week moet ik een presentatie geven, en dan wil ik graag alles geanalyseerd en op een rijtje hebben.

Vanavond had ik eigenlijk moeten oefenen met David op het conservatorium, maar had niet in zijn agenda gekeken en bleek een andere afspraak te hebben. Lekker rustig dus.

Vanaf morgen is het gedaan met de rust schat ik, Paulien komt dan logeren en we gaan allemaal leuke dingen doen! Daarover binnenkort meer!

groeten
Dorine