foto’s!

By dorine on May 15th, 2006
Posted in Nieuws | 1 Comment »

Hallo allemaal

Vandaag weinig nieuws. Ik ben vanochtend voor het eerst naar mijn werk gefietst, wat prima ging omdat ik de hoofdwegen vermeed. Het gaat toch een stuk sneller dan lopen. Verder heb ik de hele dag hard op het lab gewerkt.

Omdat een eigen laptop nog even op zich laat wachten, heb ik besloten om mijn foto’s maar op de computer van mijn werk te bekijken (ja ik ben nog steeds op mijn werk). Ik heb een aantal foto’s van mijn huis (vanochtend snel gemaakt) en van wat leuke beestjes onder de knop foto’s gezet. Ik weet niet hoe ik direkt kan doorlinken, dus je moet hier nog even doorklikken (voor de kleurenblinden onder jullie: klikken op het woord hier). Je kunt ook nu direkt kijken door hier te klikken. Jeroen, bedankt voor het neerzetten van de software! Hopelijk volgen er binnenkort meer foto’s!

Verder geen nieuws, en ik heb inmiddels behoorlijke honger, dus ik ga naar huis.

groeten
DorineBy Vandita on 03-06-06 20:24

hoii Dorien,
Je huisje ziet er op de foto’s erg gezellig uit!
Ziet er wel lekker rustig uit, misschien heb ik dat ook wel helemaal mis hoor, haha.
Groetjes vandita