labdag

By dorine on May 16th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on labdag

Beste allemaal,

Vanochtend ben ik letterlijk met het verkeerde been uit bed gestapt. Ik weet niet wat ik heb gedaan, maar het resulteerde in een enorme krampaanval in mijn rechterkuit. Pas vijf minuten later kon ik weer een beetje lopen. Inmiddels is het 10 uur later, maar mijn been voelt nog steeds aan alsof er een spier in zit die krimpt zodra ik even zit, en dan vervolgens weer moet uitrekken als ik ga lopen. Heel erg fijn allemaal. Gelukkig had ik er op de fiets weinig last van. Het resulteerde overigens niet in een ochtendhumeur.

Gelukkig hoefde ik vandaag weinig te zitten, ik heb de hele dag op het lab rondgerend. Alleen voor de koffie vanochtend en voor de lunch ben ik even gestopt met labwerk. Vandaag was ook Rachael, het meisje dat mij heeft geholpen om een huis te vinden, terug. Vorige week was 1 van haar artikelen geaccepteerd, en om dat te vieren hadden we vandaag champagne bij de lunch, meegenomen door Chris (de baas). Het was erg gezellig. Verder heb ik heel weinig nieuws vandaag, dus helaas weer een korte post. Zometeen ga ik naar huis terug fietsen, vanochtend was het prachtig weer, blauwe lucht, zonnetje, Chris in korte broek (jaaa, dat mag hier), maar inmiddels is het grijs, waait het en komt er vocht uit de lucht zitten. Ik moet vanavond nog naar de supermarkt en bibliotheek, een fijn vooruitzicht met dit weer. Het schijnt de komende dagen nog niet veel beter te worden, maar ik heb mijn hoop op het weekend gevestigd.

groeten
Dorine