Naar Stockholm

By dorine on July 26th, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on Naar Stockholm

Hallo allemaal,

Omdat het met de zomer in Engeland niet zo wil vlotten, ben ik samen met Hessel op zoek gegaan naar de zon. Een zon, die tijdens eerdere vakanties uitbundig had geschenen in Oslo en Helsinki. De keuze voor een vakantiebestemming was dus niet zo moeilijk: Scandinavië. Na Oslo en Helsinki volgt Stockholm in het rijtje, dus na een niet al te lange werkdag heb ik me naar Gatwick begeven om naar Zweden te vliegen. Dat ging niet heel vlotjes. De rest van Engeland ging namelijk ook met vakantie. Het gevolg: lange rijen bij de incheckbalies, douane en security. Gelukkig had ik een boek bij me. Uiteindelijk zat ik redelijk op tijd in het vliegtuig, alleen constateerde ik na een kwartier gezeten te hebben, dat de bagage van de vorige vlucht nog uitgeladen moest worden, er was veel te weinig personeel voor het verwerken van bagage op Gatwick. Uiteindelijk vlogen we een uur te laat weg vanaf Gatwick, en kwam ik na een ruim twee uur durende vlucht om elf uur aan op vliegveld Arlanda bij Stockholm, waar Hessel lang op me had gewacht. Met een snelle trein waren we vlotjes in Stockholm en ook de aansluiting van het lokale treintje naar ons hotel was prima. Het hotel was een grote verrassing. Het was een groot hotel, dat aan een beurs- en congrescentrum gebouwd was. Aangezien er geen beurzen en congressen aan de gang waren, konden we er goedkoop een kamer krijgen. En die was behoorlijk luxe! Zo goed ben ik het zelfs tegenwoordig niet gewend voor congressen. Lang hebben we er niet naar gekeken, want na al dat reizen waren we hard toe aan slaap.

groeten
Dorine