weer thuis

By dorine on August 1st, 2007
Posted in Nieuws | No Comments »

Hallo allemaal,

Vanaf afgelopen donderdag ben ik voor een lang weekend met Hessel naar Stockholm geweest. Het was een heerlijke korte vakantie, waarover jullie meer kunnen lezen in de posts hieronder, die ik voor het gemak op de datum waarover de post gaat heb gezet.

Inmiddels heb ik alweer twee dagen gewerkt. Het is erg rustig, veel collega’s zijn met vakantie of ziek (er schijnt een virus te heersen). Een aantal spullen die ik voor mijn vakantie besteld had, bleken nog niet binnen te zijn, dus op het moment ben ik voornamelijk aan het lezen en aan het wachten.

Bij thuiskomst was het wel heel prettig om te ontdekken dat de zomer hier in Engeland eindelijk een beetje op gang lijkt te komen. We zijn weliswaar nog ver af van de hittegolven van vorig jaar juli, maar met zo’n 22 graden en veel zon is het niet onaangenaam. Nu maar hopen dat het weer voorlopig zo blijft!

groeten
Dorine

No Comments so far
Leave a commentLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam is automatically removed and submitted to RBLs. Spamming here will effectively lower your visibility on the web.

(required)

(required)