proms

By dorine on August 15th, 2007
Posted in Nieuws | No Comments »

Hallo allemaal,

Ik kwam er zojuist achter dat ik afgelopen anderhalve week ernstig in gebreke ben gebleven met het bijhouden van mijn blog. Er was overigens niet veel tijd om er ook maar iets aan te doen. Afgelopen weekend waren mijn ouders op visite, in de post hieronder kun je daarover meer lezen.

Maandagavond heb ik voornamelijk besteed aan het Franciscaans Jongerentreffen, ik doe nog steeds zijdelings mee met de organisatie en moest hoognodig eens beginnen met het schrijven van een aantal dingen die ik had toegezegd. Gisteravond ben ik weer naar de BBC proms in de Royal Albert Hall, met Steffen en mijn collega’s Richard, Ola en Rachael. Net als vorige keer was het een fantastisch concert. De muziek was deze keer wel heel anders, geen oude veertigstemmige muziek, maar veel nieuwere, jazz-achtige muziek. De componisten: Stavinsky (Petrushka), Bernstein (Three Dance Episodes) en Gershwin (Rhapsody in Blue). Het laatste stuk was een absoluut hoogtepunt. De piano werd bespeeld door de blinde amerikaanse jazzpianist Marcus Roberts. Tijdens het stuk had hij een aantal hele goede improvisaties, waaraan ook zijn band (plukbas en drums) meedeed. Ik heb van begin tot einde kippevel gehad. Ook het orkest was erg goed, the Scottish Symphony Orchestra. Ook de anderen waren heel enthousiast. Een heel goed bestede avond dus.

Inmiddels zit ik mijn blog even bij te werken op mijn werk, want vanavond is mijn tijd ook al goed gevuld, we gaan zo uit eten omdat mijn collega Boo binnenkort weggaat (of beter gezegd, bevalt, ze is heel erg zwanger). Daarover later misschien meer

groeten
Dorine

No Comments so far
Leave a commentLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam is automatically removed and submitted to RBLs. Spamming here will effectively lower your visibility on the web.

(required)

(required)