woensdag

By dorine on August 22nd, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on woensdag

Hallo allemaal,

Het blijft rustig hier op deze blog. Er gebeurt deze dagen niet zo heel veel hier in Sutton. Vorige week was druk, met een proms concert in de Albert Hall, een etentje bij de Thai ter gelegenheid van het vertrek van Boo (ze was gisteren nog niet bevallen) en afgelopen donderdag een barbeque bij Thea ter gelegenheid van het vertrek van Albertha.

Afgelopen weekend heb ik een beetje lamlendig op de bank gehangen, ik had flinke hoofdpijn en heb me behalve voor de boodschappen niet buiten de deur gewaagd. Het weer was er ook niet naar overigens: continu regen. De hoofdpijn is inmiddels weg (op maandag uiteraard, precies als je weer moet werken) maar met het weer wil het nog niet echt vlotten. Ik ben deze week ‘s ochtends al twee keer in regenpak vertrokken. Vandaag was het echt bar en boos. Heel veel wind (gelukkig had ik die bergop in mijn rug), regen en een weinig zomerse temperatuur. Uiteraard was het precies deze dagen hoog tijd om te wassen, dus mijn hele slaapkamer hangt nu vol was die niet droog wil worden. Ik zou van alle ellende bijna de verwarming aandoen, het is dat het augustus is… De weersvoorspellingen zijn gelukkig hoopgevend, dus misschien is mijn was komend weekend eindelijk droog…

Omdat ik verder niets te vermelden heb, heb ik nog wat fotolinkjes. Marieke heeft (eindelijk) foto’s van onze vakantie in het noorden van Engeland op haar fotosite geplaatst, van the Lake District en de Yorkshire Dales. Ook Hessel heeft foto’s van ons weekend Stockholm online gezet, die kun je hier bekijken. Tenslotte heb ik zelf ook nog een paar foto’s van het weekend dat mijn ouders hier waren in mijn fotoalbum gezet.

groeten
Dorine