druk

By dorine on May 23rd, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on druk

Beste allemaal,

De drukte heeft vandaag opeens toegeslagen. Het programma dat ik nodig heb om mijn resultaten te analyseren was nog steeds bezet vandaag, maar ik heb ontdekt dat ik met een combinatie van twee andere programma’s ongeveer hetzelfde kan bereiken. Het is wel erg tijdrovend, ik heb de hele middag grafiekjes zitten analyseren en ik ben wel over de helft maar voorlopig nog niet klaar. Ik dacht morgen nog te hebben totdat ik richting vliegveld vertrek (ik ga rond een uur of drie weg van mijn werk), maar ik wil de resultaten graag nog bespreken met Chris, de baas, en die vertrekt al om half elf ‘s ochtends naar de andere vestiging. Dat wordt nog hard werken! Ik heb wel wat leuke dingen gevonden, dus het is niet voor niets

Ik ben nu een beetje afgedraaid. Bovendien moeten er nog boeken terug naar de bibliotheek (die over 57 minuten dichtgaat en geen boekenbus heeft) en moet ik al mijn spullen voor morgen nog pakken. Ik ga het dus kort houden vandaag.

Komende dagen ben ik in Nederland en ik weet niet of ik dan tijd heb om iets te schrijven. Volgende week dinsdag ben ik weer terug in Sutton, dus dan in ieder geval weer nieuws.

groeten
Dorine