Bergen op Zoom

By dorine on December 23rd, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on Bergen op Zoom

Hallo allemaal,

Op zaterdagavond ben ik aangekomen bij mijn ouders, en op zondag ben ik van daar naar Bergen op Zoom gegaan, bij Judit en Bart op visite. Bergen op Zoom is een prachtige stad, voordat ik bij Judit aanbelde, heb ik daarom eerst nog snel zelf even rondgekeken.

pc230142_klein.jpg

Dit is het markiezenhof, midden in de oude stad. Het was overigens niet heel warm, dus ik ben al snel naar Judit en Bart-Jans huis gelopen. Ik had ze al sinds mei niet meer gezien, dus het was goed om weer eens bij te praten, bij een heerlijke lunch.

Ik liet vallen dat ik nog nieuwe bergschoenen nodig heb, omdat ik mijn oude paar kapot heb gelopen op Iona. Judit en Bart zijn vaste klant bij een bergsportzaakje in Bergen op Zoom, dus daar werd ik meteen mee naartoe genomen. Veel keus was er niet, omdat ik kleine voeten heb, maar ik heb toch een goed paar gevonden, waar ik zowaar nog korting op kreeg (waarschijnlijk omdat Judit en Bart zulke goede klanten zijn). We hebben nog een beetje verder rondgekeken en zijn daarna teruggegaan naar Judit en Barts huis, waar we een film over hun vakantie in Tibet hebben gekeken. Hele indrukwekkende beelden, het is een prachtig land.

Ik ben nog gebleven voor het avondeten, maar bij het toetje werd er opeens gebeld dat mijn andere zus, Renske bij mijn ouders op me zat te wachten. Toen ben ik maar snel naar huis gegaan, waar ik ook Renske en Gijs weer zag.

groeten
Dorine