Londen in Utrecht

By dorine on December 30th, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on Londen in Utrecht

Hallo allemaal,

Op zondag had ik een afspraak in Utrecht. Niet met vrienden uit Nederland, maar met mensen uit de Nederlandse kerk in Londen. We hadden met z’n allen afgesproken in een bruine kroeg in het centrum van utrecht. Er waren ook veel mensen die ik niet kenden, mensen die ooit een aantal jaar in Londen hadden gewoond, maar die nu weer in Nederland waren. Ook de vorige predikant van onze kerk, die ik ook nog nooit had ontmoet was er, net als één van onze consulenten. Ik heb weer eens goed bijgepraat met deze mensen, en leuke andere mensen ontmoet. Net als in Londen eindigde ook deze bijeenkomst weer in een restaurant. Erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!

groeten
Dorine