Oud en Nieuw

By dorine on January 1st, 2008
Posted in Nieuws | Comments Off on Oud en Nieuw

Hallo allemaal,

Oudjaarsdag was rustig, ik ben voornamelijk thuis bezig geweest met vanalles en nogwat en ben nog even bij mijn oma langsgeweest. ‘s Avonds heb ik gegeten bij Erwin en Marjolein, die ik al een jaar niet meer had gezien. Heel goed om weer eens bij te praten! Het was de laatste keer dat ik ze in Rotterdam gezien heb, binnenkort gaan ze verhuizen naar Friesland!

Hierna heb ik met Jeroen en Anne Oud en Nieuw gevierd bij mijn ouders. Lekker rustig, al knalde het ook daar flink.

Op nieuwjaarsdag was er het traditionele familierondje. Bij mijn oma in Rijsoord kwam ik al mijn moeders broers en schoonzussen tegen, net als mijn nichtjes en neefje die ik al zeker een jaar niet meer had gezien. ‘s Middags vierde mijn nichtje Vandita haar verjaardag, daar kwam ik de andere helft van de familie tegen.

groeten
Dorine