sauna

By dorine on June 12th, 2006
Posted in Nieuws | 1 Comment »

Hoi allemaal

Afgelopen weekend is mijn huis veranderd in een sauna. Koelde het vorige week ‘s nachts nog af, dit weekend is de temperatuur ‘s nachts niet onder de twintig graden gekomen. Daardoor was het vreselijk heet in huis. Zaterdag op Zondagnacht werd ik dan ook wakker met enorme hoofdpijn. Die was ‘s ochtends nog lang niet weg. Ik zag het niet zitten om naar de Nederlandse kerk te gaan, erg jammer, want ik voel me daar erg thuis en bovendien had ik daar gehoopt wat medevoetbalkijkers te treffen, maar anderhalf uur in het OV zag ik toch niet zitten. Ik ben uiteindelijk gaan lezen in het park en heb daarna voetbal gekeken thuis (de wedstrijd werd toch wel uitgezonden, ik dacht eerder van niet). Inmiddels had ik dit weekend zoveel gelezen dat al mijn bibliotheekboeken uit waren. Gelukkig was op zondagmiddag om half vijf de bibliotheek nog open.

Vannacht heb ik gelukkig geen last gehad van hoofdpijn. Vanochtend verheugde ik me er al op dat ik lekker in de airco aan het werk kon, maar dat feestje ging niet door, airco kapot. Ik had behoorlijk veel labwerk te doen. Op het lab was het helaas 30 graden en we mogen daar alleen met labjas en handschoenen aan rondlopen. Ik heb het drie uur volgehouden, daarna hebben mijn collega’s en ik massaal besloten zonder labjas te gaan werken zolang dat niet gevaarlijk was (voor DNA werk kan dat doorgaans prima). Achter mijn bureau is de temperatuur inmiddels ook opgelopen tot tegen de dertig graden, dus ik ga er een eind aan breien.

groeten
DorineBy dirk on 13-06-06 15:47

hier is het ook wel erg warm hoor, groetjes vanuit vlaanderen (ik ben hier terecht gekomen via dotpainting)