weekendje jarig

By dorine on February 18th, 2008
Posted in Nieuws | 1 Comment »

Hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag was het mijn beurt om mijn verjaardag te vieren. Voor de gelegenheid waren Jeroen en Anne overgekomen uit Engeland. De dag begon met boodschappen doen en het huis opruimen, een noodzakelijk kwaad voor een verjaardag. Rond vier uur kwam de visite, uiteindelijk waren we met z’n negenen, behoorlijk wat meer dan vorig jaar, mijn kennissenkring in Engeland breidt aardig uit! Het was erg gezellig en leuk om alle mensen thuis te hebben. Het was overigens een weinig engelse verjaardag, de meeste engelsen vieren hun verjaardag in de pub. Na het feestje thuis zijn we nog met een groepje uit eten geweest bij het mediterrane restaurant in Sutton, waar we erg lekker gegeten hebben.

Gisteren ben ik met Jeroen, Anne, Anne’s zus Hester en haar vriend en Robert naar Cirque du Soleil geweest. Ik heb jarenlang geroepen dat ik daar eens heen wilde, maar het kwam er steeds niet van of het was uitverkocht. Toen ik deze keer ontdekte dat het circus in Londen was, was het ook al vrij laat, maar ik kon toch nog kaartjes krijgen voor de zondagmiddag. Na een uitgebreid Engels ontbijt (op dit punt zou ik inmiddels wel slagen voor mijn inburgeringsexamen hier in Engeland) zijn we afgereisd naar de Royal Albert Hall. Daar hadden we een hoge, maar goede zitplek. De voorstelling was absoluut de moeite waard. Cirque du Soleil heeft geen dieren, maar vooral veel acrobatiek, van het allerhoogste niveau. Dit gecombineerd met hele mooie muziek en kleurrijke, bijzondere kostuums maakt het best een aparte gewaarwording. Ook waren er tussen alle acrobatische hoogstandjes door wat humoristische acts. We hebben er met z’n allen van genoten. Na de voorstelling hebben we nog een poos in een hele leuke kroeg in de buurt gehangen, voordat iedereen weer huiswaarts ging.

Inmiddels is mijn visite weer op weg naar huis en ben ik weer begonnen aan een nieuwe werkweek in een koud maar zonnig Engeland.

groeten
Dorine



By lia on 21-02-08 23:51

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag – ook al is het wat aan de late kant, maar……. beter laat dan nooit, zeg ik altijd maar.
Veel geluk en blijdschap voor je nieuwe levensjaar. Groetjes van Lia