regen

By dorine on June 13th, 2006
Posted in Nieuws | 1 Comment »

Hoi,

Ik ben vanochtend om half vijf wakker geworden van de regen! Een heuse stortbui. Die was bijzonder welkom, al moest ik wel slaapdronken het bed uit omdat alle ramen nog wijd openstonden (de regen was niet voorspeld). Toen ik naar mijn werk moest regende het nog steeds, dus ik heb me in mijn regenpak gehesen (alle onderdelen daarvan zijn inmiddels gearriveerd in Sutton). Dat was geen goed idee, het was weliswaar nat buiten, maar nog steeds erg warm. Gevolg: ik was natter van binnen dan van buiten. Die regen was best lekker. Inmiddels is het geloof ik weer droog, maar nog steeds een beetje grijzig. Zometeen ga ik thuis alles wijdopen zetten en hopen dat dan de warmte er eindelijk eens uitgaat.

En nog altijd geld: als ik over het weer begin dan is er weinig te melden. Ik heb vandaag een paar besprekingen gehad en lekker op het lab gewerkt (waar de airco het duidelijk weer deed, zonder labjas was het daar te koud). Ik heb inmiddels bericht gehad dat mijn ADSL thuis is aangesloten, nu ga ik wachten totdat het modem bij de post zit en duimen dat alle Engelse kabels in mijn Nederlandse computer passen.

groeten
DorineBy Jeroen on 14-06-06 13:02

Afgelopen nacht kwam de regen (inclusief onweer) eindelijk over ons heen. Meteen alle ramen en deuren opengezet, zodat de warmte een beetje uit huis geblazen kon worden. Het is hier nu ook weer goed te doen!