Kew met Judit en Bart

By dorine on May 11th, 2008
Posted in Nieuws | No Comments »

Hallo allemaal,

Vorig weekend waren Judit en Bart hier op visite. Omdat het vrij druk was op mijn werk deze week, was ik er nog niet aan toegekomen om hierover iets te schrijven. Judit en Bart waren op de fiets! Ze zijn vanaf Vlissingen in één dag naar Duinkerken in Frankrijk gefietst (met wind tegen). Daar hebben ze gekampeerd en zijn ze de volgende dag overgevaren naar Engeland. Na een stuk met de trein hebben ze de laatste 60 km weer gefietst. Een hele prestatie!

Op zaterdag zijn we naar Richmond en Kew Gardens getogen. Met het openbaar vervoer wat geen onverdeeld succes was. Door grote drukte vanwege een rugbywedstrijd bij Richmond (rugby is hier ongeveer net zo populair als voetbal) hebben we er ruim twee uur over gedaan. Kew maakte echter alles goed. Ik was er dit jaar nog niet geweest, maar het is er nog altijd even mooi.

Naast heel veel bloemen waren er deze keer ook roofvogels gezien in een roofvogelshow. Deze uil speelde daar de clown.

In tegenstelling tot wat de Harry Potterboeken beweren, schijnen uilen niet bijzonder slimme vogels te zijn, en dat werd hier bevestigd.

Na een heerlijke dag Kew (en ook een heerlijke high-tea) zijn we met de bus naar huis gegaan, wederom geen onverdeeld genoegen. Inmiddels zijn Judit en Bart weer thuis.

groeten
Dorine

No Comments so far
Leave a commentLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam is automatically removed and submitted to RBLs. Spamming here will effectively lower your visibility on the web.

(required)

(required)