de eerste volle dag

By dorine on June 1st, 2008
Posted in Nieuws | No Comments »

Hallo allemaal,

De eerste volle dag op Iona hebben we het rustig aangegaan. Na een mooie communieviering in de kerk hebben we lekker gegeten. Daarna zijn we het noordstrand gaan verkennen. Van vorig jaar wist ik nog dat er daar een hoop leuke schelpjes te vinden zijn. Die waren er dit jaar weer, dus we hebben heerlijk gesprokkeld. Hierna hebben we lekker gezongen en muziekgemaakt in de abbey.

groeten
Dorine

No Comments so far
Leave a commentLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam is automatically removed and submitted to RBLs. Spamming here will effectively lower your visibility on the web.

(required)

(required)