wind

By dorine on June 21st, 2006
Posted in Nieuws | 1 Comment »

Hallo allemaal,

Weinig nieuws vandaag. De spullen waarop ik zat te wachten zijn eindelijk binnengekomen op mijn werk, dus ik kon vandaag eindelijk weer eens voor mezelf aan de slag op het werk. Wel erg lekker. Verder is er erg weinig gebeurd. Het waait hier behoorlijk, maar het is nog steeds droog. Het grasveldje van mijn onderbuurvrouw begint inmiddels aardig bruin te worden. Overigens zag ik daar vanochtend een eekhoorn zeer rigoreus in klauwen, dus daar kan het ook mee te maken hebben.

In de avond ben ik zeer fanatiek aan het overleggen over mijn komende vakantie, die nu toch echt richting Wales lijkt te gaan, via Stonehenge (lekker toeristisch doen). MSN is toch wel handig om met Nederland te overleggen. Ik ga weer met Hessel, Paulien, Marieke en Maarten, Mariekes vriend gaat ook mee. Verder volg ik het voetbal wel een beetje (is zo’n beetje het enige wat er hier op de TV is).

groeten
DorineBy Fenn on 21-06-06 13:52

Ha dorine,

De eekhoorns hebben we gemeen, hier klimmen ze alleen de kokosnotenboom in! Echt erg grappig!

Fijn dat je je plekje daar aan eht vinden bent, en Wales is een goede keus voor je vakantie, alleen wel regenjas mee!

De breckon beacons zijn erg mooi, Crickhowell heeft wel voorzieningen maar is niet hypertoeristisch, dus een leuke vakantieplek!

Het ga je zeer goed,

Liefs,

Fenneke