rustige dag

By dorine on June 4th, 2008
Posted in Nieuws | No Comments »

Hallo allemaal,

Na twee drukke dagen hebben we het op woensdag heerlijk rustig aangedaan. We hebben heerlijk in de zon gezeten op het terras ‘s ochtends

‘s Middags begon het zowaar een beetje te regenen, iets wat we nog niet hadden gezien op Iona. Een goede reden om de craftsroom eens te verkennen. Je kunt daar de gekste dingen in elkaar knutselen. Ik heb een zakje voor mijn MP3 speler genaaid en geborduurd. Anne heeft er een prachtige knuffel-puffin genaaid. Andere mensen waren aan het verven of kleien, er was echt vanalles te doen.

groeten
Dorine

No Comments so far
Leave a commentLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam is automatically removed and submitted to RBLs. Spamming here will effectively lower your visibility on the web.

(required)

(required)