druk

By dorine on June 21st, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on druk

Hoi allemaal,

Het is opeens een stuk drukker geworden op mijn werk. Er zijn vandaag weer spullen voor me binnenkomen en ik heb nu opeens drie onderzoekslijnen lopen in plaats van één. Helaas heb ik voor alledrie hetzelfde apparaat nodig. Als ik alleen op het lab was zou dat nog wel gaan lukken, maar gelukkig ben ik niet alleen. Mijn collega’s hebben juist deze weken hetzelfde apparaat nodig, dus ik moet een beetje inschikken. Ik heb het voor de rest van de week gedeeltelijk kunnen boeken, dus ik sta gelukkig niet helemaal stil.

Verder is er weinig nieuws. Ik ben ‘s avonds nog steeds er druk met vakantiedingen. Altijd erg leuk, die vakantiepret. Verder heb ik natuurlijk gekeken naar de voetbalwedstrijd die hier in Engeland werd gezien als de kraker van dit wk tot nu toe. Een hele leuke wedstrijd, jammer dat er geen bal het doel in ging. Als het een beetje meezit, dan speelt nederland over anderhalve week in de kwartfinale tegen Engeland. Dat gaat heel leuk worden. Ik heb vandaag op mijn werk voor de gelegenheid alvast Oranje loadingbuffer gemaakt, een stofje dat we gebruiken om DNA monsters (voornamelijk water) zwaarder te maken zodat het blijft zitten in een gel voor gelelektroforese . De blauwe die ze hier hadden beviel me niet zo en het kleurtje paste wel bij vandaag.

Verder heb ik zojuist een viertal foto’s van afgelopen weekend, toen mijn ouders op visite waren, in mijn album geplaatst. Je kunt ze hier bekijken.

groeten
Dorine