vrijdag

By dorine on June 27th, 2008
Posted in Nieuws | 1 Comment »

Hallo allemaal,

Nog even een kort berichtje voordat het hier weer een poosje stil wordt. Afgelopen weken is er niet veel bijzonders gebeurd. Ik had het druk op mijn werk, en ben ook flink bezig geweest met kerkenwerk. Straks ga ik weer een koffer inpakken, want komende week mag ik voor mijn werk naar Chicago, naar een congres over hersentumoren in kinderen. Aanstaande maandag heb ik daar twee presentaties, het is voor het eerst dat ik mag presenteren op een internationaal congres. Als ik volgende week terug kom uit amerika, is de pret nog niet over, want 1 dag later al mag ik op vakantie met Marieke, Paulien en Hessel. Daarover vast later meer.

groeten
Dorine

1 Comment so far
Leave a comment

By Jeroen on 27-06-08 10:23

Veel plezier (x2)!
Leave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam is automatically removed and submitted to RBLs. Spamming here will effectively lower your visibility on the web.

(required)

(required)