Computer ziek

By dorine on June 27th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on Computer ziek

Hallo allemaal,

Wederom een bericht geschreven op mijn werk, want mijn computer thuis lijkt een serieuze virusinfectie te hebben. Ik heb gisteren twee virusscanners en twee anti-spyware scanners meerdere malen laten scannen, maar zonder resultaat, er gebeuren nog steeds hele rare dingen als ik probeer op internet te komen. Voorlopig laat ik de hele computer dus maar uit en ga ik me storten op de stapel bibliotheekboeken die nog uit moeten.

Vandaag was het een rustige dag op het werk, voorlopig de laatste denk ik. Ik heb weer voornamelijk op het lab gestaan. Komende dagen gaat het waarschijnlijk goed druk worden als ik meerdere proeven naast elkaar wil gaan doen. Morgen en donderdag mag ik eerst op congres, een intern congres van het instituut zelf in Guildford, een stad hier in de buurt. Het kan dus zijn dat er komende dagen geen post komt, omdat de computer thuis niet te gebruiken is.

groeten
Dorine