benauwd

By dorine on July 26th, 2006
Posted in Nieuws | No Comments »

Hallo allemaal,

Vandaag was het hier erg heet en benauwd. Dat was al zo afgelopen nacht, ik heb niet lekker geslapen. Buiten was het plakkerig, maar op mijn werk deed de airco gelukkig goed zijn best. Ik heb wederom veel voorbereidend werk gedaan, dus er valt niet veel over te vertellen.

Voor de mensen die nu denken: zou Dorine niet rond deze tijd op vakantie gaan: die vakantie hebben we helaas gecancelled. Er waren flinke meningsverschillen in de groep en het leek ons niet verstandig om daarmee twee weken in een kleine auto te gaan zitten. Hopelijk kan ik later in het jaar nog een weekje weg. Voorlopig werk ik gewoon door.

Inmiddels is buiten de lucht helemaal dichtgetrokken en is het wachten totdat het onweer gaat losbarsten. Als ik het weerbericht mag geloven gaat daarna de temperatuur langzaam omlaag. Ik verheug me er nu al op!

Dat was het wel weer voor vandaag

groeten
Dorine

No Comments so far
Leave a commentLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam is automatically removed and submitted to RBLs. Spamming here will effectively lower your visibility on the web.

(required)

(required)