In Sutton

By dorine on April 27th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on In Sutton

Beste allemaal,

Vandaag ben ik aangekomen in Sutton, en hoera, er zit een internetcafe vlak bij mijn huis! Vanochtend ben ik door mijn ouders naar Schiphol gereden. Het afscheid van hen was toch best wel zwaar, ook al ga ik ze over vier weken weer zien. Om 13.00 uur ging mijn vliegtuig de lucht in, om een uur later om 13.00 uur weer aan te komen. De reis ging verder voorspoedig, maar mijn bagage was best zwaar (bij elkaar meer dan 30kg). Ik was ook erg blij toen in bij de woningbouwcorporatie aankwam. Aldaar moesten natuurlijk de nodige paperassen doorgelezen en getekend worden. Nadat dat gedaan was ben ik naar mijn huis gereden.

Mijn huis ziet er uitstekend uit. Ik had het natuurlijk al wel even gezien, maar er waren toch weer een hoop verrassingen, zoals een enorme breedbeeldtelevisie in de kamer. Helaas is er geen afstandsbediening bij en staan er maar twee netten geprogrammeerd (alleen BBC1 en ITV, ik verwacht dat ik er nog wel een paar meer kan ontvangen). Daar moet ik dus nog achteraan. Ook zijn er allerlei schoonmaakmiddelen, strijkijzer, stofzuiger en waterkoker aanwezig, erg fijn, want dan hoef ik dat niet meer te kopen. Die schoonmaakmiddelen kan ik overigens goed gebruiken, want ze zijn met het plafond bezig geweest voordat ik erin kwam, dus het is allemaal goed stoffig.

Nadat ik even had rondgekeken moest ik eerst achter slaapspullen aan, er staat namelijk een prachtig tweepersoons bed, maar dekbed, kussens e.d. ontbraken. Gelukkig had ik een paar weken terug al een grote supermarkt (ASDA) ontdekt waar ze ook dit soort dingen verkopen. Daar heb ik dus eerst een tochtje naartoe gemaakt (25 min lopen). Vervolgens ben ik nog een keer op en neer geweest (en ben ondertussen even neergestreken bij de MAC, ik was flauw van de honger en had nog niks om te koken). Inmiddels heb ik flink ingeslagen bij de supermarkt.

Dat was het nieuws voor vandaag! Ik ga zo met mijn boodschappen naar huis, eens goed uitrusten want van al dat gesjouw met bagage ben ik goed moe geworden.

groeten
Dorine