zondag

By dorine on August 20th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on zondag

Hallo allemaal

Vandaag weinig nieuws. Vanochtend ben ik weer eens naar de Nederlandse kerk geweest. Ik was er al een aantal weken niet geweest (en ga er weer een aantal weken niet komen) dus ik wilde mijn gezicht weer eens laten zien. Het was goed om iedereen daar weer te zien. Na de dienst en de koffie heb ik nog wat rondgehangen in Londen, maar niet veel bijzonders gedaan. Het weer werd ook weer slechter, dus op een gegeven moment ben ik weer richting huis gegaan.

Het weer is hier niet heel best, al is het volgens mij nog wel beter dan de hoosbuien in Nederland. Ik vond het in ieder geval slecht genoeg om eens te kijken of ik de video (en DVD via computer naar TV) weer eens aan de praat kon krijgen. Dat was een hele bevalling. Na het raadplegen van twee helpdesken in Nederland (mijn vader en Jeroen) is het nu zo ver dat de video het min of meer doet, al is het beeld nagenoeg zwartwit. Het beeld van de computer krijg ik niet door naar de TV, ik denk dat de TV te oud is. Dus toen heb ik maar besloten dat als mohammed niet naar de berg kan komen, dat de berg dan maar naar mohammed moet, en heb ik mijn luie stoel voor de monitor van de computer gezet en ben zo lekker DVD gaan kijken (Cadfael, heb vandaag een DVD met de eerste vier delen van de serie gekocht). Ik ga nu nog lekker een aflevering kijken en dan lekker dromen over middeleeuwse pelgrims e.d.

groeten
Dorine