nat

By dorine on August 23rd, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on nat

Hallo allemaal,

Het hoost hier! Het is voor het eerst dat ik hier ben dat het echt hard regent. Het is buiten de laatste week een stuk groener geworden, de bruine vlekken in de gazonnetjes beginnen te verdwijnen. De notenboom in de tuin van de buren is inmiddels nootloos. Drie weken terug hing hij nog tjokvol noten, maar die zijn deskundig door de eekhoorns verwijderd. Die eekhoorns zijn inmiddels verhuisd naar de diverse kastanjebomen hier in de buurt, want zelfs door stekels op kastanjebolsters worden ze niet afgeschrikt.

Op mijn werk gaat alles zijn gangetje. De cellen die ik vorige week in kweek had gezet zijn allemaal morsdood. In het medium (de vloeistof waarin de cellen worden gekweekt) dreven vandaag allemaal kleine dingetjes, vermoedelijk bacteriĆ«n. Ik heb alles dus maar weggegooid, anders is er kans dat ik de cellen van mijn collega’s besmet. Gisteren heb ik opnieuw een buisje met cellen in kweek gezet. Daarvoor heb ik nieuw medium gebruikt dat ik ook nog eens extra steriel heb behandeld. Vanochtend zagen die cellen er goed uit, ik hoop dat het nu wel goed gaat! Verder is het op mijn werk niet vreselijk druk.

Dat was het wel weer

groeten
Dorine