dinsdag

By dorine on August 29th, 2006
Posted in Nieuws | No Comments »

Hallo allemaal,

Vandaag de eerste dag van een kort werkweekje, over 48 uur zit ik al in het vliegtuig op weg naar Nederland, best een raar idee. Op mijn werk was er vandaag weinig bijzonders, behalve dan misschien het feit dat mijn cellen nog steeds leven! Ook de cellen die ik voor een collega verzorg doen het nog prima, het kan dus wel! Thuis ben ik druk bezig met het huis een beetje aan kant te krijgen. Ik ben flink aan het wassen en merk nu goed dat het buiten veel vochtiger is dan een maand geleden, na 24 uur was mijn was nog steeds niet droog. Dat wordt dus zometeen, als er weer een was de machine uitkomt, woekeren met de ruimte op het wasrek.

Dat was het wel weer voor vandaag,

groeten
Dorine

No Comments so far
Leave a commentLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam is automatically removed and submitted to RBLs. Spamming here will effectively lower your visibility on the web.

(required)

(required)