Halloween

By dorine on October 31st, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on Halloween

Hallo allemaal,

Vandaag begon het gewone leven weer. Er moest weer gewerkt worden, en dat wende gelukkig alweer snel. In de week dat ik weg was uit Sutton heeft de herfst hier hard huisgehouden, veel bomen beginnen nu echt te verkleuren en sommige zijn zelfs al leeg. Het is opeens ook een stuk kouder, en ik kan het me nu echt niet meer permitteren om mijn fietslichtjes te vergeten, om vijf uur wordt het al donker. De donkere dagen voor kerst, al werd er vandaag eerst iets anders gevierd, namelijk Halloween. In Nederland is dat vooral een uit Amerika overgewaaid fenomeen, hier lijkt het toch nog een eigen traditie te zijn. De kantine verkocht vandaag een groot aantal pompoenprodukten, al mijn collega’s hadden het over pompoenen en verkleedpartijen, en toen ik ‘s avonds terug naar huis fietste, liepen er overal verklede kinderen langs de huizen. Toch ga ik voor Sinterklaas!

groeten
Dorine