bank holiday weekend

By dorine on May 29th, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on bank holiday weekend

Hallo allemaal,

Het is al weer even geleden dat ik hier iets geschreven heb, maar er is ook niet zo heel erg veel gebeurd de laatste dagen. Na de prachtige zomerse dagen van vorige week leek het afgelopen weekend wel of de herfst had toegeslagen. Regen, regen en nog eens regen, en daarbij veel wind en een temperatuur van rond de 12 graden. Binnenblijfweer dus. Ik had wel wat afspraken in het weekend en die waren gelukkig allemaal binnen. Op zaterdag heb ik geoefend met de cantorij in de kerk. Ik vind het nog altijd erg leuk om met die groep te zingen. Na afloop ben ik met Steffen en Arnfinn (een van de organisten van de kerk) nog een hapje gaan eten in de Giraffe, ons favoriete restaurantje in de buurt van de kerk.

Op zondag hebben we lekker gezongen in een mooie pinksterdienst. Na de dienst had ik geen zin om richting huis te gaan, dus ben ik met Steffen en Ilja gaan lunchen. Het plan was om daarna met Steffen naar de evensong in Westminster Abbey te gaan, maar de bus richting Westminster kwam helaas niet opdagen. Dat was geen absolute ramp, aangezien we voor st Paul’s cathedral stonden, zijn we gewoon daar naar de evensong geweest. Dat was weer genieten van mooie muziek, al blijf ik het een nadeel vinden dat je in st Paul’s Cathedral een eind van het koor afzit, waardoor het geluid wat zacht is. Hierna ben ik met Steffen op zoek gegaan naar een bioscoop, want we wilden Pirates of the Caribbean zien. Dat bleek nog behoorlijk lastig, we konden nergens een bioscoop vinden waar de film op een fatsoenlijke tijd begon. Uiteindelijk zijn we naar Sutton gegaan en in de plaatselijke bioscoop bleek de film elk uur te draaien. We hebben hem uiteindelijk gewoon daar gezien. Een leuke film, ontzettend kitch, maar we hebben erg gelachen. Van 1 van de trailers voor de film werd ik ook erg blij, komende december komt de film The Golden Compass uit, een verfilming van het boek Northern Lights, waar ik hier eerder al over heb geschreven. Weer iets om naar uit te kijken!

Gisteren zou ik met Albertha naar Eastbourne gaan, maar na het zien van de weersvoorspellingen hebben we dat plan maar wat uitgesteld. Ik was gisteren ook erg blij dat ik thuis op de bank zat, want het was ontzettend koud en nat. Toen ik op een gegeven moment blauwe handen kreeg, vond ik dat het tijd was om de verwarming aan te zetten. En dat eind mei! Na een uurtje was alle kilheid uit het huis, dus toen kon de verwarming weer uit.

Inmiddels ben ik weer aan het werk en na een ongelooflijk nat weekend scheen vanochtend de zon weer.

groeten
Dorine

zon

By dorine on May 23rd, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on zon

Hallo allemaal,

Sutton was vandaag zonovergoten, vanochtend om kwart over acht had ik een heerlijk fietstochtje naar mijn werk. Op mijn werk was het iets minder heerlijk, de airco in ons celkweeklab lijkt het niet te doen, en met zeven grote incubatiestoven op 37 graden, en 4 hitte-producerende vriezers wil het dan snel warm worden. Gelukkig hoefde ik er maar een half uur te werken.

Vandaag was mijn collega Richard jarig. Het perfecte excuus om met z’n allen het lab het lab te laten en naar een restaurant te gaan om te gaan lunchen. Uiteraard hebben we een restaurant met terras gezocht, dus we hebben heerlijk anderhalf uur van de zon genoten. Daarna hebben we nog een poos hard gewerkt overigens. Om zeven uur zoefde ik, vers gedouched want ik had gesport, met een licht windje in mijn rug, door het nog steeds warme Sutton de berg af op mijn fiets. Het perfecte zomeravond gevoel! Inmiddels is mijn huis ook weer voldoende afgekoeld om zometeen lekker te gaan slapen.

groeten
Dorine

York

By dorine on May 22nd, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on York

Hallo allemaal,

Twee dagen na terugkomst heb ik eindelijk tijd om alle Yorkverhalen hier op te schrijven. Zo’n zes weken geleden, vlak nadat Marieke hier op visite was geweest, kwamen Hessel en ik op het idee dat we wel eens een weekend iets anders dan Londen konden gaan bekijken. En bij iets anders dachten we allebei meteen aan een stad met een grote kathedraal. Een hele grote kathedraal, want de keus ging tussen Canterbury en York. Aangezien Canterbury ook als dagtrip vanuit Sutton te doen is, en York meer te bieden had dan alleen kerk, hebben we voor York gekozen.

Hessel is op vrijdagmiddag aangekomen. Het weer was niet onaardig, dus we hebben eerst nog een stukje door Sutton gelopen en daarna een pizza gegeten. Op zaterdag zijn we om half elf op de trein gestapt voor een reis van vier uur naar York (uiteraard met de nodige overstappen). De weersvoorspellingen waren niet al te best geweest en vanuit de trein keken we dan ook met argusogen naar de grote donkere wolken die over kwamen drijven. Ik had me behoorlijk wat van de treinreis voorgesteld, het graafschap waarin York ligt, Yorkshire, heeft de naam erg mooi te zijn. Dat viel nu erg tegen, het gedeelte waar wij doorkwamen was erg saai. Het was plat en er waren lange rechte weilanden (het leek Nederland wel….). Ook zijn we minimaal zes kerncentrales (of iets wat er op leek) tegengekomen, lelijke reactoren die als puisten in toch al niet zo mooie landschap lagen. Doe mij de groene heuvels van Surrey maar. Overigens zijn er twee andere gebieden in Yorkshire die wel heel mooi zijn, de north Yorkshire Moors en de Yorkshire Dales. Daar zijn we nu met de trein niet doorheengekomen.

York maakte alles weer goed. Het weer bleek er behoorlijk bijgetrokken, na drie druppels regen werd het droog en al vrij snel kwam ook de zon tevoorschijn. We hebben onze spullen naar de bed&breakfast gebracht en zijn naar de Minster (kathedraal) gegaan.

minster_klein.JPG

Een werkelijk schitterende kerk! York Minster is de grootste gotische kathedraal van Noord-Europa en dat hebben we gemerkt. We hadden nog vier uur voordat die zou sluiten, en die vier uur hadden we nodig. We hebben eerst van de buitenkant (en van de zon) genoten. Hierna zijn we naar binnengegaan waar we achtereenvolgens de toren hebben beklommen (273 treden) en zijn afgedaald in de crypte. Daar was een tentoonstelling over de geschiedenis van de minster en York, met o.a. de fundamenten van een romeinse basilica, van de oude romaanse kathedraal en natuurlijk de crypte van de huidige kerk. Erg interessant. De kerkschatten vond ik wat minder interessant, dus hierna zijn we redelijk snel weer de kerk ingegaan. Daar hebben we de evensong meegemaakt. Het koor zong een prachtige service van Herbert Howells. De akoestiek was ook fantastisch en aangezien we in de koorbanken mochten zitten was het koor ook erg goed te horen. Na de evensong hebben we het schip en het koor van de kerk nog uitgebreid bekeken.

‘s Avonds hebben we een Ghosttour gedaan door de stad. Een heer in Charles Dickens kostuums leidde ons rond door middeleeuws York en wist daarbij de nodige lugubere verhalen te vertellen. Die lugubere verhalen deden me niet zoveel, maar het enige verhaal dat naar alle waarschijnlijkheid wel waargebeurd is vind ik toch wel bijzonder om even na te vertellen: In 1984 kwam de bisschop van Durham bij zijn aantreden in de Minster. Daar trok hij de geboorte van Jezus uit de maagd Maria, en de opstanding van Jezus in twijfel. Een paar dagen later werd het dak van de minster getroffen door de bliksem…. Toeval? Alle horrorverhalen hebben er in ieder geval wel toe geleid dat ik heerlijk geslapen heb die nacht…

De volgende ochtend zijn we, na een oerdegelijk engels ontbijt, begonnen met een rondleiding door de stad met een gids die geboren en getogen Yorkenaar was. Hij kon ons, veel meer dan tijdens de ghosttour, de bijzondere plekken van York, waar je anders niet zo snel komt, laten zien. Daarbij vertelde hij heel veel over de geschiedenis van York, ten tijde van de romeinen, vikingen, angelen en saksen, normandiers en latere middeleeuwen. Van al die tijdperken waren er resten te vinden. Na deze rondleiding zijn we één van de tijdperken wat beter gaan bekijken in Jorvik, opgravingen van dit vikingstadje onder een winkelcentrum in York. Jorvik is inmiddels een enorme toeristenattractie. Er was een hoog-efteling gehalte: we werden eerst in een tijdmachine (die verdacht leek op een lift) geladen waarin we teruggeflitst werden naar de tiende eeuw. Vanuit de tijdmachine werden we in een soort karretje geladen dat ons door het dorpje, dat geheel opnieuw opgebouwd was, transporteerde. Overal waren mensen (poppen) te zien, zoals ze er in de viking tijd uitgezien zouden moeten hebben. Er hing zelfs een rotte-vis geur! Efteling-gehalte of niet, het was erg leuk om te zien. Hierna was er nog een stuk museum over Jorvik en de vikingen in groot-brittannië dat ook erg interessant was.

Na Jorvik vonden we het wel weer tijd om wat buiten te doen, dus zijn we de stadsmuren gaan verkennen. De middeleeuwse stadsmuren, die gedeeltelijk nog op romeinse fundamenten staan, zijn nog bijna intact. We konden zo’n vijf kilometer rondom de stad over de muren lopen en daarvan hebben we een groot gedeelte ook echt gedaan. Vanaf de muren hadden we mooi uitzicht over de stad en zo nu en dan kwamen we een prachtige intacte stadspoort tegen.

poortminster_klein.JPG

Na de muren hebben nog door het stadje zelf gelopen. Het heeft nog zeer duidelijk een middeleeuwse structuur: smalle straatjes en oude huizen. Sommige huizen leken merkwaardig veel op Nederlandse huizen en wat bleek: in de zestiende eeuw waren vier Nederlandse bouwmeesters naar York getrokken om de Nederlandse bouwkunst te introduceren. Het leukste straatje was the Shambles, een heel smal straatje wat ons zeer sterk deed denken aan Diagon Alley (uit de Harry Potter boeken en films). Dezelfde vakwerkgeveltjes, vaak hangend over de straat. Erg leuk, al waren de winkeltjes niet erg veel soeps. Het weer bleef prachtig dus hebben we nog een stukje door het park en langs één van de rivieren die door York loopt (de Ouse) gelopen. Hierna zijn we naar het spoorwegmuseum gegaan. Dat lag buiten het centrum en dat was te merken aan het lage aantal bezoekers. Toch was het zeker de moeite waard, er was een enorme collectie oude treinen, waaronder de koninklijke treinen van koningin Victoria en de drie koningen na haar. Nadat we hier uitgekeken waren, hebben we nog snel een hapje gegeten in de stad en zijn we terug naar het station gegaan, waar de trein al snel kwam. Om elf uur ‘s avonds waren we weer thuis. Ik heb inmiddels een hele rij foto’s geplaatst in mijn fotoalbum.

Op maandagochtend moest ik alweer vroeg de deur uit, dus na een snel ontbijt heb ik afscheid genomen van Hessel. Het was een lange dag, zeker omdat ik nog moe was van het weekend. Maar dat gaf niet, het weekend was zeer de moeite waard!

groeten
Dorine

york

By dorine on May 21st, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on york

Hallo allemaal,

Afgelopen weekend ben ik met Hessel in York geweest. We hebben een heerlijk weekend gehad en heel veel gezien. Ik zal binnenkort meer hierover schrijven, maar aangezien ik vanavond een kerkenraadsvergadering heb, zullen jullie nog even op mijn verhaal en de foto’s moeten wachten.

groeten
Dorine

champagne

By dorine on May 18th, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on champagne

Hallo allemaal,

Heb ik toch gisteren mooi een fles champagne geplopt! De aanleiding: mijn eerste artikel hier als (gedeeld) eerste auteur is accepteerd voor publicatie in Clinical Cancer Research. Dat is een erg goed tijdschrift, en ik ben er dus best heel erg blij mee. Mijn baas vond het een goede aanleiding om me op een fles champagne te trakteren. ‘s Ochtends om elf uur zaten we met z’n allen aan de champagne. Niet teveel, want er moest nog hard gewerkt worden. En voor de mensen die zich nu afvragen: gisteren, dat was toch hemelvaartdag: daar doen ze hier niet aan. Geen vrije dag voor mij dus.

Verder gebeurt er weinig op het moment. Het heeft hier afgelopen week veel geregend, ik heb me meermalen in compleet regenpak moeten hullen om niet al te nat te worden tijdens mijn fietstochtje naar het werk. Vandaag was het opeens onverwacht mooi weer, met een zonnetje en zo’n 20 graden. Helaas kon ik er slechts 5 minuten van genieten, toen ik een pakketje naar het ziekenhuis moest brengen. Helaas schijnt het mooie weer zeer tijdelijk te zijn, jammer want komend weekend heb ik visite (Hessel) waarmee ik het noorden van Engeland ga verkennen. De weersberichten zijn dusdanig dat we dat verkennen hopelijk grotendeels binnen en vanuit de trein gaan doen. Maar daarover later meer.

groeten
Dorine

dinsdag

By dorine on May 15th, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on dinsdag

Hallo allemaal,

Ik heb een aantal redelijk rustige dagen achter de rug. Nu het hier 14 graden is met een hoop vallend vocht, is mijn behoefte om te wandelen op zaterdag tot een dieptepunt gedaald. Ik ben dan ook niet verder dan de bibliotheek gewandeld alwaar ik een flinke stapel boeken heb gehaald. Daarmee heb ik me de rest van de dag opgesloten in mijn flatje. Op zondag ben ik wat actiever geweest. Na de kerk ben ik naar Alinda geweest. Ik had haar al een poos niet meer gezien, dus het was heel leuk om weer bij te praten. We hebben elkaar altijd enorm veel te vertellen. Ook heb ik kennisgemaakt met haar vriend, een natuurkundige die ook kankeronderzoek doet. Gisteren en vandaag ben ik vooral druk geweest op het werk, waar er een hoop gedaan moet worden. Zo moesten er twee pakketten (met DNA en RNA) naar het buitenland gestuurd worden. Dat heeft me alles bij elkaar een dag gekost. Het labwerk is ook niet zo interessant op het moment, maar dat gaat veranderen als ik over een weekje (als alles goed gaat) de resultaten kan analyseren.

Dat was het wel weer,

groeten
Dorine

Spamalot

By dorine on May 11th, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on Spamalot

Hallo allemaal,

Gisteren ben ik met mijn collega’s uit geweest. Om zes uur zaten we in Londen centrum in een Belgisch restaurant aan het Belgisch bier en de Vlaamse frieten (met vis, kip of mosselen). Hierna zijn we naar het theater gegaan, waar we om acht uur klaar zaten voor Spamalot, een musical-bewerking van de Monty Python film the Holy Grail. Dat was lachen, gieren en brullen. Ik hou erg van de Monty Python humor, en mijn collega’s ook. Zeker een aanrader!

groeten
Dorine

weekje NL

By dorine on May 9th, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on weekje NL

Hallo allemaal,

Zoals beloofd nu het verslag van afgelopen week. Op woensdag (een week geleden) heb ik mij begeven naar de bushalte, weer eens een andere start van de reis naar Nederland. Er gaat vanaf Sutton namelijk een rechtstreekse bus naar Heathrow en dat moest natuurlijk geprobeerd worden (het eigenlijke argument was dat een enkele reis slechts 1 pond kost). De bus was uiteraard te laat maar we kwamen toch wel redelijk op tijd op Heathrow aan. Daar konden we meteen inchecken bij één van de incheckautomaten. Vijf minuten later was ook de bagage afgegeven en konden we door de security. Daar ging het fout. Ik had mijn poster (voor het congres) in een koker bij me en die mocht niet als handbagage meegenomen worden. Ik had zo’n koker al een aantal keer meegesleept naar Amerika als handbagage, dus ik was erg verbaasd. Er werd mij echter op zeer onvriendelijke manier meegedeeld dat er nieuwe regels waren. Ik kon dus terug, mijn koker inchecken en afgeven bij een andere balie. Zucht. Uiteindelijk was ik nog ruim op tijd door security en douane, maar echt vrolijk was ik niet meer. Eenmaal in het vliegtuig bleek waarom ik geen Heathrow-fan ben: er stond een file voor de startbaan. Gevolg: 50 minuten te laat vertrokken. Gelukkig haalden we aardig wat tijd in door op Schiphol vlak bij de terminal te landen.

Vanaf Schiphol zijn we meteen richting Amsterdam gegaan, waar ik mijn collega’s via een wandeltochtje over de zeedijk naar ons hotel heb geleid. Daar hebben we onze bagage gedropt en zijn we snel naar het terrasje tegenover het hotel gegaan, het was prachtig weer. Hier hebben mijn collega’s kennis gemaakt met de bittergarnituur. Vooral de bitterballen bevielen. Helaas moesten we na anderhalf uur toch echt naar het congres. Dat was in het VU-ziekenhuis. Enigszins bekend terrein voor mij, ik heb vier jaar aan de VU gestudeerd. Na een interessant openingspraatje werd ons een indonesische maaltijd voorgeschoteld, die we buiten op een terras op konden eten. Lang leve de zomer! Hierna zijn we wat gaan drinken in een kroeg vlak bij de VU. Vervolgens zijn Rachael en Ola, die in een hotel vlak bij de VU logeerden, naar hun hotel teruggegaan en hebben wij (Richard, Raisa, Chris en ik) de binnenstad nog onveilig gemaakt. We vonden een pub waar een jazzband stond te spelen, erg gezellig. Niet al te laat zijn ook wij naar het hotel gegaan.

De volgende dag volgde er een volle congresdag. Om acht uur waren we al in het VU-ziekenhuis voor het ontbijt. Hierna volgde er acht uur met praatjes, en af en toe gelukkig wel een pauze. Het congres ging voornamelijk over een bepaalde techniek (Array-CGH voor de insiders) die ik binnenkort veel ga gebruiken. Met deze techniek kun je in al het DNA van de mens kijken of er ergens afwijkingen zitten. Er komt dan ook ontzettend veel informatie uit, die je op heel veel manieren kunt interpreteren. Daar ging dit congres dan ook over. Naast kankeronderzoek werd er ook veel onderzoek over chromosoomafwijkingen (zoals het syndroom van Down, maar ook veel zeldzamere syndromen) gepresenteerd. Dat is wel leuk om te horen, maar het kankeronderzoek is voor mij toch interessanter.

Na deze volle congresdag werden alle congresgangers in een paar tourincars geladen en zijn we met z’n allen naar bloemendaal aan zee gereden. Het was zeven uur toen we er aankwamen, dus van zonnen kwam niet veel meer, maar het was toch wel erg fijn om even op een Nederlands strand te staan. Ik kan enorm genieten van de geur van de zee. Na een halfuurtje begon het diner in een strandpaviljoen (Vroeger). We kregen erg lekker eten en het uitzicht op de zonsondergang was ook niet verkeerd.

zonsondergang_klein.JPG

Na het eten werden we weer in de bussen geladen en zijn we teruggereden naar Amsterdam. Daar aangekomen was het inmiddels behoorlijk laat, dus ben ik meteen naar het hotel teruggegaan.

De volgende ochtend was er weer congres. Tijdens de lunchpauze moest ik mijn poster presenteren. Er zijn een aantal mensen langs geweest voor wie ik kon presenteren, maar echt boeiende discussies heb ik niet gehad, deze mensen zaten toch voornamelijk in een heel ander vakgebied. Om vijf uur is het hele congres richting amsterdam centrum gegaan, waar we een diner hadden in de Waag (op de Nieuwmarkt). Het eten viel mij een beetje tegen, ik had er iets meer van verwacht. Gelukkig was het wel heel gezellig. Na het eten wilden mijn collega’s persé de Wallen zien, dus zijn we daarheen gelopen. Het was er vreselijk druk! We zijn één straat uitgelopen en toen hadden mijn collega’s het wel gezien, dus hebben we een eindje verder een kroeg opgezocht. Daar hebben we het behoorlijk laat gemaakt.

De volgende ochtend kon ik een beetje uitslapen, rond een uur of tien was ik weer op de VU. Daar bleek maar de helft van mijn collega’s aanwezig te zijn, de rest zou gaan winkelen. Ik heb het congres wel netjes uitgezeten. Na een korte lunch heb ik afscheid genomen van de nog aanwezige collega’s en ben ik richting Waterlooplein gegaan. Daar had ik afgesproken met Marieke, Paulien en Hessel. Met elkaar zijn we naar de Hortus Botanicus (die van de UVA) gegaan. Het was erg mooi, er bloeiden veel planten. Het leukst vond ik de vlinderkas.

vlinder_klein.JPG

Overigens had ik deze botanische tuin toch iets groter verwacht. Ik ben tegenwoordig natuurlijk erg verwend met een abonnement op Kew Gardens, wat enorm groot is, maar deze hortus was vrij klein, zelfs niet veel groter dan de hortus van de VU, waar ik in mijn studententijd regelmatig kwam. Er waren overigens wel veel mooie kassen. Ook was er een vijvertje vol met salamanders. Uiteraard heb ik weer veel foto’s gemaakt, die te bewonderen zijn in mijn fotoalbum.

Aan het eind van de middag zijn we allemaal weer naar huis gegaan. Rond zeven uur was ik in Hendrik-Ido-Ambacht. Het was goed om mijn ouders weer te zien! Op zondag heb ik het rustig aan gedaan. Aan het eind van de ochtend kwamen Renske en Gijs en later in de middag waren ook Judit en Bart-Jan er. Het hele gezin bij elkaar! Ook mijn tante Lia kwam nog even langs. Mijn moeder had flink haar best gedaan met koken! ‘s Avonds kwamen ook Jan en Bep Besse (de ouders van Jeroen) nog even langs. Zo heb ik in korte tijd toch veel mensen gezien!

Op maandagochtend ben ik eerst even bij mijn oma’s langsgeweest. Die had ik sinds de kerstvakantie al niet meer gezien. Ze maakten het allebei goed. ‘s Middags ben ik naar Rotterdam gegaan, naar Jeroen en Anne. Het weer was inmiddels behoorlijk omgeslagen, het was koud en het regende onophoudelijk. Echte Nederlanders laten zich hier echter niet door weerhouden en samen zijn we naar de dierentuin gegaan. Blijdorp is een prachtige dierentuin, zelfs in de regen was er nog een hoop te zien. Ik kom er altijd graag bij de olifanten, de meeste heb ik als klein kalfje nog gezien.

banka_klein.JPG

De olifanten stonden binnen en dat was maar goed ook, zodra we binnen waren begon het buiten te hozen. Een goed excuus om extra lang naar de olifanten, die met stro aan het spelen waren, te kijken. Leuke dieren! Toen het buiten wat rustiger werd, hebben we nog een rondje door het oude gedeelte van de dierentuin gelopen. Overigens bleek er daar ook al weer heel veel vernieuwd te zijn sinds de laatste keer dat ik er was (zo’n anderhalf jaar terug). Vlak voordat de dierentuin dicht ging, zijn we weer naar Jeroen en Anne’s huis gegaan. Daar heeft Anne heerlijk gekookt, zuurkool met worst, in Engeland niet te krijgen. Ook hebben we nog wat foto’s gekeken en hierna heeft Jeroen me naar huis gebracht.

Op dinsdag heb ik ‘s ochtends gewinkeld met mijn moeder. Dordrecht was daarvoor de aangewezen plek. Ik heb aardig wat zomerkleding gekocht, dat was nodig ook want mijn zomergarderobe was versleten en vaalgewassen. Kleding is in Nederland toch nog een stuk goedkoper dan in Engeland. Thuis heeft mijn moeder nog snel een broek korter gemaakt, mijn broeken zijn altijd te lang. Mijn vader was vroeg thuis en samen hebben mijn ouders me naar het station gebracht. Daar begon de reis terug naar Sutton, een reis die erg voorspoedig verliep. Om half tien ‘s avonds was ik weer thuis.

Inmiddels heb ik weer een volle werkdag achter de rug. Ik merkte dat ik een aantal dagen vrij had gehad, ik kon er weer vol tegenaan.

Dat was het wel weer,

groeten
Dorine

thuis

By dorine on May 8th, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on thuis

hallo allemaal,

Na een weekje Nederland ben ik weer thuis. Ik heb veel verhalen te vertellen, maar dat ga ik vandaag niet meer doen want ik ben moe van het reizen. Wel heb ik al wat foto’s in mijn fotoalbum geplaatst, de beschrijving volgt snel!

groeten
Dorine