bank holiday weekend

By dorine on May 29th, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on bank holiday weekend

Hallo allemaal,

Het is al weer even geleden dat ik hier iets geschreven heb, maar er is ook niet zo heel erg veel gebeurd de laatste dagen. Na de prachtige zomerse dagen van vorige week leek het afgelopen weekend wel of de herfst had toegeslagen. Regen, regen en nog eens regen, en daarbij veel wind en een temperatuur van rond de 12 graden. Binnenblijfweer dus. Ik had wel wat afspraken in het weekend en die waren gelukkig allemaal binnen. Op zaterdag heb ik geoefend met de cantorij in de kerk. Ik vind het nog altijd erg leuk om met die groep te zingen. Na afloop ben ik met Steffen en Arnfinn (een van de organisten van de kerk) nog een hapje gaan eten in de Giraffe, ons favoriete restaurantje in de buurt van de kerk.

Op zondag hebben we lekker gezongen in een mooie pinksterdienst. Na de dienst had ik geen zin om richting huis te gaan, dus ben ik met Steffen en Ilja gaan lunchen. Het plan was om daarna met Steffen naar de evensong in Westminster Abbey te gaan, maar de bus richting Westminster kwam helaas niet opdagen. Dat was geen absolute ramp, aangezien we voor st Paul’s cathedral stonden, zijn we gewoon daar naar de evensong geweest. Dat was weer genieten van mooie muziek, al blijf ik het een nadeel vinden dat je in st Paul’s Cathedral een eind van het koor afzit, waardoor het geluid wat zacht is. Hierna ben ik met Steffen op zoek gegaan naar een bioscoop, want we wilden Pirates of the Caribbean zien. Dat bleek nog behoorlijk lastig, we konden nergens een bioscoop vinden waar de film op een fatsoenlijke tijd begon. Uiteindelijk zijn we naar Sutton gegaan en in de plaatselijke bioscoop bleek de film elk uur te draaien. We hebben hem uiteindelijk gewoon daar gezien. Een leuke film, ontzettend kitch, maar we hebben erg gelachen. Van 1 van de trailers voor de film werd ik ook erg blij, komende december komt de film The Golden Compass uit, een verfilming van het boek Northern Lights, waar ik hier eerder al over heb geschreven. Weer iets om naar uit te kijken!

Gisteren zou ik met Albertha naar Eastbourne gaan, maar na het zien van de weersvoorspellingen hebben we dat plan maar wat uitgesteld. Ik was gisteren ook erg blij dat ik thuis op de bank zat, want het was ontzettend koud en nat. Toen ik op een gegeven moment blauwe handen kreeg, vond ik dat het tijd was om de verwarming aan te zetten. En dat eind mei! Na een uurtje was alle kilheid uit het huis, dus toen kon de verwarming weer uit.

Inmiddels ben ik weer aan het werk en na een ongelooflijk nat weekend scheen vanochtend de zon weer.

groeten
Dorine