gastenboek

By dorine on April 23rd, 2006
Posted in | 71 Comments »

Ik vind het leuk om iets van jullie te horen! Hieronder kun je een berichtje achterlaten. Zodra ik het heb gezien komt het hier te staan.

All comments are moderated before they appear. Spamming is useless!

71 Comments so far
Leave a comment

By Jeroen Stoof on 30-04-10 22:55

Hoi Dorine,

Leuk om te lezen dat je in het lake district bent geweest. Zijn wij ook van plan om binnnenkort te gaan doen. Zoals je misschien al gehoord had wonen wij sinds januari in Nottingham waar ik een baan als postdoc heb.
Jeroen


By Marieke on 16-02-10 11:50

Hoi Dorine!
Gefeliciteerd met je verjaardag!! Dat er nog maar vele mooie jaren (en posts en foto’s) mogen volgen!! Fijne dag vandaag!

Groetjes Marieke


By Paulien on 10-02-10 13:49

Hey!

Eindelijk weer wat berichtjes. En voordat je twee felicitaties voor twee verschillende verjaardagen in je gastenboek hebt staan alvast dit berichtje. Blijf ze op de kiek zetten en tot mails!
Groetjes,
Paulien


By Marjolein en Erwin on 16-02-09 17:50

Hoi Dorine,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag gewenst.

Groetjes, Marjolein en Erwin


By Paulien on 27-07-08 18:52

We want more! We want more! We zijn na de Gower toch echt verder gegaan. Waar zijn de puffins in je verhaal gebleven? En onze grote vriend Joost? Is de inkt weer op?
De laatste stand foto’s: Hessel & Dorine rond de 300, Marieke 700, Paulien 900. Het was dus een interessante vakantie, de verhalen waard. We wachten het met spanning af.
Groetjes, Paulien


By Oom Jan on 29-04-08 11:47

Lieve Dorine,
Vandaag (29 april) heb ik nu een maand lang van je weekend met Robert genoten. Intussen is hij ook al jarig geweest. Ook West Engeland (zijn ouders) heb je bezocht. Maar misschien is de inkt op? Als er iemand vanuit H-I-A naar Suton gaat zal ik zien of ik een pen kan meegeven. Niet de komende 5 weken, dan zitten we in Wenen en omstreken. Maar ik begrijp dat je nu andere bezigheden heb om te schrijven (ik spreek ma nog wel eens). Kortom, veel geluk en hopelijk weer eens tot ziens.
Jan Besse


By Jan on 13-02-08 18:09

Hoi Dorine,
Veel te weinig ruimte om je helemaal bij te praten, maar ik stuur je zo een mailtje. Het blijft leuk om je verhalen te lezen. Hou vol!
Jan Francke


By Rangel on 24-10-07 9:48

Dag Dorine,
Na een mooi week in Taizé ben ik weer in Megen. Van Anne en Jeroen hoorde ik dat je mooie foto’s had van Iona. Ik heb je verslagen gelezen en de foto’s gezien.
Bijzonder gaaf, ik zit af en toe te denken om ooit met vacantie naar Iona te gaan.
Zo wou ik ook een keer naar Taizé gaan en eindelijk kwam de gelegenheid.
Heb je onze kaart ontvangen?
Vrede en alle goeds voor jou
Rangel


By Hennie Alderliesten on 17-10-07 20:32

Hoi Dorine,

Zonet heb ik je uitgebreide verslag gelezen over jullie reis naar Iona. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt!
Het is ontzettend leuk om zo mee te kunnen ‘reizen’.
En voor mij is het natuurlijk ook heel leuk om je moeder in Schotland te zien.

Groeten,

Hennie


By lia ruijtenberg on 03-10-07 9:29

Fantastisch dat je zo nauwgezet je website bijhoudt. Ik blijf het geweldig vinden wat je allemaal doet en hoe je je jaren in Engeland benut. En door je verslagen met de prachtige foto’s krijg ik zo’n zin om al die mooie en leuke dingen ook te gaan bekijken. Bedankt en hartelijke groeten van Lia


By gertie on 25-07-07 17:24

Hey Dorine! Heb eens even ‘bijgelezen’. Albert Hall, cantorij, rondvaart, torrential rains: klinkt goed :-). Hier hebben we ook enige ervaring met het laatste gehad, al is het vandaag prachtig weer. Ik wens je een leuke zomer toe! xx gertie


By Albertha on 26-06-07 17:11

Hey Dorine,

Ja ik wilde even zeggen dat de bbq echt erg leuk en gezellig was! Voor herhaling vatbaar! haha
Werk ze deze week!

Groetjes, Albertha


By anne on 09-05-07 18:47

Hoi Dorine,
Het weekend van 19 en 20 mei ben ik met Rosa in Londen. Heb jij nog leuke tips voor ons? Ben je dan zelf ook toevallig in de stad?
Groeten van Anne


By Vanessa van Hoof on 16-04-07 21:31

Leuke site – ik zal vanaf nu je foto’s bekijken! Liefs, Vanessa


By Albertha on 09-04-07 15:47

Hey Dorine,

Echt een leuke site! Ook leuk om al die foto’s even te zien, ik heb ook even de foto’s van eastborne bekeken, als voorproefje zeg maar!

Groetjes Albertha


By bep on 03-04-07 14:47

Leuk hoor, steeds wat van je te lezen.
Mooie tuinen. Volgens mij heet het bloemetje: longkruid. Ze staan ook bij ons in de tuin.
Fijne Paasdagen!


By lia ruijtenberg on 26-03-07 7:30

Gaaf dat je het nog steeds volhoudt om elke dag je belevenissen in je dagboek te zetten. Ik kijk elke avond wat je nu weer hebt meegemaakt en geniet enorm van je foto’s. Op deze manier geef je iedereen een kans om mee te leven met jouw veelzijdige leven. Bedankt. Hartelijke groeten van Lia


By Miesjel on 16-02-07 7:43

Hee Dorine, ben afgelopen dinsdag naar de workshop ‘getuigen in de muziek’ geweest bij je ouders thuis. Was erg leuk! Prachtig instrument, zo’n clavecimbel. Speelt raar als je piano of synthesisers gewend bent. Overigens: hier een linkje naar de prog-band waar ik sinds september in speel: http://www.eyescantsee.com

Groet, Michel


By Maarten Burghout on 15-02-07 23:01

Hoi Dorine!

Je bent daarn nog niet jarig, maar hier wel (en in Twente zelf nog een paar minuten eerder), dus daarom: VAN HARTE GEFELICITEERD!

MVGr,
Maarten


By Jan Besse on 15-02-07 19:43

Je ben nog wel niet jarig, maar hier alvast een URL
http://www.wavelit.com/popup/playerAfricam.asp

En geniet er van.
Groeten aan Anne en Jeroen


By Judit on 28-01-07 18:16

Ha Dorine, We (vooral Judit) lezen volop je Londense perikelen, je maakt ons wel nieuwsgierig! Tot mailens of op skype. Judit en Bart
Leave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam is automatically removed and submitted to RBLs. Spamming here will effectively lower your visibility on the web.

(required)

(required)