maandag

By dorine on April 30th, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on maandag

Hallo allemaal,

Ik heb een heerlijk rustig weekend achter de rug. Deze keer eens geen gewandel, maar in plaats daarvan ben ik met een boek de achtertuin in gedoken (lees: de tuin van de onderbuurvrouw die in het weekend altijd werkt en dus niet thuis is). Heerlijk! Het is er heel erg rustig, af en toe loopt er een eekhoorn over de schutting. Ook landde er een paar keer een roodborstje vlak naast mijn badlaken om te inspecteren of ik toevallig niet wat kruimels had laten vallen. Roodborstjes zijn hier in Engeland lang niet zo schuw als in Nederland, er zijn er dan ook heel erg veel van. Ze worden hier als een soort nationaal symbool beschouwd. Verder is er ook nog één keer een vos om het hoekje komen kijken, maar die voelde er blijkbaar weinig voor om de tuin met mij te delen, dus die is afgedropen naar achteren. Tussen al het lezen door ben ik nog wel naar Roberts verjaardagsfeestje (zaterdagavond) en de kerk (zondagochtend) geweest, maar verder heb ik het vooral rustig aangedaan. Het was ook prachtig weer hier (en dat is het nog steeds).

Vandaag heb ik de laatste verbeteringen aangebracht in mijn poster en hem naar de printer gebracht. Die printer zit in het ziekenhuis, op vijf minuten lopen van mijn bureau. Heerlijke luxe! Ik herinner me nog dat ik in Rotterdam eens vier keer op en neer gefietst ben van het ErasmusMC naar de Coolsingel omdat de drukker de files van mijn poster niet kon lezen. Vooralsnog lijkt het hier van een leien dakje te gaan. Vooralsnog, want ik heb het eindresultaat nog niet gezien, dat moet ik morgen gaan ophalen.

Vanaf woensdagochtend zit ik in Amsterdam voor een congres, dus het kan zijn dat het hier een poosje rustig blijft (misschien ook niet, ik weet niet hoe makkelijk ik daar van het internet gebruik kan maken).

groeten
Dorine