warm

By dorine on January 8th, 2007
Posted in Nieuws | No Comments »

Hallo allemaal,

Hoera, de verwarming is gemaakt! Het is uiteindelijk nog best snel gegaan. Gisteravond belde er een monteur, dat hij deze ochtend langs kon komen. Dat gebeurde en toen was alles eentweedrie gefikst. het probleem zat bij een pin in de boiler, die te ver in was gegaan bij het opnieuw aansteken.

Vervolgens heb ik nog een aantal uren gewerkt, mijn baas heeft opeens haast gekregen en wil het project waar we mee bezig zijn snel afhebben. Dat stimuleert mij wel weer om er eens lekker tegenaan te gaan.

Inmiddels zit ik naast een heerlijk warme radiator. Hopelijk gaat, nu het huis weer een aangename temperatuur heeft, mijn verkoudheid ook snel verdwijnen…

Overigens, ik heb een aantal foto’s van mijn bezoek aan ‘s Hertogenbosch, met Marieke, Paulien en Hessel, in mijn fotoalbum gezet, alsmede de beloning voor een keertje vroeg mijn bed uitgaan om op tijd op mijn werk te zijn…

groeten

Dorine

No Comments so far
Leave a commentLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam is automatically removed and submitted to RBLs. Spamming here will effectively lower your visibility on the web.

(required)

(required)