donderdag

By dorine on January 11th, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on donderdag

Hallo allemaal,

Ik munt de laatste tijd uit in het niet elke dag schrijven van een berichtje. Dat komt omdat ik niet elke dag meer nieuwe dingen te melden heb. Met mijn verkoudheid gaat het de goede kant op, het warme huis werkt waarschijnlijk mee daaraan.

Ik las vandaag op de NOS website berichten over storm en weeralarmen. Hier heeft het ook fors gestormd vannacht, maar vanmorgen kon ik gelukkig fatsoenlijk op de fiets naar mijn werk komen. Op mijn werk is het heel druk (dat doe ik overigens wel helemaal zelf). Vandaag heb ik elf uur gewerkt met één heel kwartier pauze waarin ik snel mijn boterhammetjes naar binnen gewerkt heb. Deze keer wel met mijn collega’s in de kantine, wat er afgelopen dagen bij was ingeschoten. Ik ben bezig met heel saai werk, maar uiteindelijk gaat het hopelijk wel leuke resultaten opleveren.

Gisteravond was er een bijeenkomst van de Vierseizoenenkring in de kerk, de gespreksgroep voor iedereen die jong is of zich jong voelt. We waren zowaar met z’n achten! We hebben het gehad over de opkomst van de weblog als alternatief voor de gevestigde media. Een heel interessant onderwerp, omdat ik natuurlijk zelf ook het één en ander wereldkundig maak via deze site, al is dat natuurlijk niet heel opzienbarend nieuws. Het was leuk om daar met elkaar over te praten. Als afsluiting van deze moderne bijeenkomst hebben we nog heel ouderwets een potje gesjoeld, dat blijft leuk!

Dat was het wel weer geloof ik,

groeten

Dorine