einde sneeuw

By dorine on January 25th, 2007
Posted in Nieuws | No Comments »

Hallo allemaal,

Vanochtend constateerde ik bij het opendoen van de gordijnen dat er wel 2 millimeter sneeuw gevallen was ‘s nachts. Een grote teleurstelling. Het was zelfs niet genoeg om mijn fiets thuis te laten staan. Overigens was het ook wel fijn om snel op mijn werk te komen, want er was een ongelooflijke lading werk te doen voor tien uur ‘s ochtends. Om tien uur was er namelijk een sollicitatiegesprek van een meisje dat kwam solliciteren naar een postdoc functie (in de niertumor groep). Ze moest een presentatie houden en daar waren wij allemaal bij. Het was een beetje een déja-vu voor mij. Ruim tien maanden geleden zat ik daar ook op die manier. Zelfs het weer was hetzelfde als toen: natte sneeuw.

Toen ik tien maanden geleden door de natte sneeuw langs de bijzonder oninteressante doorgaande weg richting snelweg naar het instituut liep, had ik geen bijzonder goede indruk van Sutton en had ik bijzonder weinig zin om er te gaan wonen. Nu, nog geen jaar later, heb ik een compleet leven opgebouwd hier en woon ik met veel plezier in Sutton (mijn verhaal van gisteren illustreert dat wel denk ik). Dingen kunnen raar lopen.

Anyway, het is weer gedaan met de sneeuw. De weermannen voorspellen hogere temperaturen en geen neerslag. Met dat laatste ben ik niet ongelukkig, sneeuw is leuk maar zon is ook erg fijn!

groeten
Dorine

No Comments so far
Leave a commentLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam is automatically removed and submitted to RBLs. Spamming here will effectively lower your visibility on the web.

(required)

(required)