nog meer lab

By dorine on May 18th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on nog meer lab

Beste allemaal,

Vandaag heb ik 160 keer dezelfde proef gedaan. Ontzettend leuk werk :(. Gelukkig staat de radio op het lab aan. Ik ben al weer redelijk op de hoogte van alle nieuwe britse bandjes, alle slechte songfestival inzendingen en de meest foute WK tunes. Inmiddels zitten we hier de songfestivalkansen van de diverse thuislanden te bespreken (de kamer is hier redelijk internationaal, we zitten met mensen uit Engeland, Finland, Kroatie, Zwitserland en natuurlijk Nederland. Erg grappig, alleen ga ik het niet kunnen zien want het wordt hier uitgezonden op de BBC3 en die kan ik niet ontvangen (al ga ik vanavond nog wel even zoeken, er zijn geruchten dat de zender hier op de kabel zou komen.

Verder heb ik vandaag weer bijzonder weinig nieuws. Hopelijk heb ik in het weekend wat meer inspirerende posts.

groeten
Dorine