droge voeten

By dorine on July 26th, 2007
Posted in Nieuws | Comments Off on droge voeten

Hallo allemaal,

Het is hier nog steeds heel nat, maar dat zal in Nederland weinig mensen ontgaan zijn. Grote delen van Gloucestershire en Oxfordshire staan nu onder water, en het water komt nu dus richting Londen. Gelukkig zit ik een flink eind van de Thames af, en ook nog eens op zo’n 75 meter zonder zeeniveau, dus ik maak me niet al te veel zorgen. Het zou overigens wel fijin zijn als het ook nog een keer echt zomer werd.

Op mijn werk was het behoorlijk druk de laatste dagen, ik heb de laatste microarrays gedaan uit de serie die ik moest doen, en alle resultaten geanalyseerd. Er komen hele leuke dingen uit! Verder zijn we gisteren nog met het hele team gaan lunchen in een dorpje in de buurt. De pub was geweldig en het eten was heel lekker, dus het was een geslaagde middag.

Nu ga ik genieten van een paar dagen vakantie

groeten
Dorine