weekend zon

By dorine on May 11th, 2008
Posted in Nieuws | No Comments »

Hallo allemaal,

Net als in Nederland is het hier in Londen bijzonder mooi weer. Dat begon al begin vorige week. De hele week heb ik er een sport van gemaakt om om twaalf uur ‘smiddags te stoppen met mijn experimenten, naar buiten te rennen en een tafel op het veel te kleine terras te claimen waar ik dan met mijn collega’s kon lunchen. Dat is me meestal wel gelukt. Een klein terras is overigens veel beter dan geen terras en lunchpauzes duren buiten meestal aanzienlijk langer dan binnen. Overigens heb ik ook hard gewerkt deze week.

Dit weekend kon ik dan eindelijk genieten van de zon. Gisteren heb ik de hele dag in de tuin gelegen en een boek gelezen (de zwarte met het witte hart van Arthur Japin, een schitterend boek, het was ook goed om weer eens wat in het Nederlands te lezen).

Vanochtend had ik dienst in de kerk en moest ik zingen. We hadden een bijzonder feestelijke dienst, waar ruim vijftig mensen op af waren gekomen, veel meer dan we verwachtten. Na afloop hadden de kosters een lunchbuffet buiten neergezet. Iedereen zat of stond buiten en het was ontzettend gezellig. Toch heb ik me niet te laat naar huis begeven, de zon trok. Omdat de buren een bijzonder stinkende barbeque hadden aangestoken, zijn Robert en ik naar Banstead Wood gevlucht, een bos tien minuten rijden hiervandaan. Daar hebben we genoten van duizenden bluebells.

In het hele bos was de bodem één blauw tapijt, een magisch gezicht. De bluebells waren wel al over het hoogtepunt heen, maar volgend jaar gaan we zeker kijken als ze op z’n mooist zijn. Er waren overigens ook nog andere bloemen, zoals deze gele dovenetel

Naast bos waren er ook weilanden vol met boterbloemen. Het bos blauw, en de weilanden geel, ik woon hier toch in een prachtig gebied dat dit alles op tien minuten rijden (halfuurtje fietsen bergop) te bewonderen is!

groeten
Dorine

No Comments so far
Leave a commentLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam is automatically removed and submitted to RBLs. Spamming here will effectively lower your visibility on the web.

(required)

(required)