woensdag

By dorine on August 16th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on woensdag

Hallo allemaal,

Vandaag was mijn eerste werkdag deze week! Ik heb dus enorm het gevoel dat het maandag is. Heel veel collega’s zijn met vakantie, we waren vandaag maar met z’n zessen. Ik ben voornamelijk achter de computer bezig geweest met voorbereidend werk. Wel goed nieuws vandaag: ik kreeg eindelijk de resultaten van de proef die ik had overgedaan omdat ik vermoedde dat ik monsters had verwisseld. Ik weet nu wat ik verwisseld heb en de mutatie die ik drie weken geleden heb gevonden, zag ik nu weer.

Zojuist ben ik bezig geweest met een A4tje over amsterdam. Een collega (Lynley, met wie ik naar Wimbledon ben geweest om daar erachter te komen dat de rij voor het tennistoernooi te lang was) gaat komend weekend naar Amsterdam en had gevraagd om een lijstje met meer en minder bekende dingen waar ze echt moest gaan kijken. Dat soort dingen doe ik graag, alleen wordt zo’n A4tje dan al snel 3 A4tjes lang. Het is verbazingwekkend hoeveel dingen ik nog uit mijn hoofd weet te vinden in Amsterdam. Ik woon er al sinds 2001 niet meer (officieel heb ik zelfs nooit in Amsterdam gewoond, ik had mijn studentenkamertje in Amstelveen) maar ik heb toch nog overal meteen een beeld bij. Ik hoop dat mijn collega met mijn verhaal uit de voeten kan en dat het komend weekend een beetje droog is in Nederland, want tot nu toe lees ik op de NOS website allemaal verhalen over ondergelopen kelders in het westen van Nederland dus ik heb het vermoeden dat het weer bij jullie niet veel soeps is.

Hier is het weer overigens ook niet geweldig, al was er vandaag zowaar wel wat zon. De herfst lijkt, ondanks alle vruchtbare regenbuien dit weekend, niet meer terug te draaien. Overal liggen al bruine bladeren op de grond en de grasveldjes zijn ook nog steeds egaal bruin. De noten in de notenboom in de tuin van de buren zijn bijna verdwenen, maar er zijn alleen wat versnipperde stukjes schil te vinden op de grond onder de boom. De eekhoorns doen hard hun best. Ik vrees dat er tegen de tijd dat de noten rijp zijn echt geen noot meer in de boom hangt.

Renske heeft me haar foto’s van afgelopen weekend doorgemaild, dus ik heb nu een verzameling van haar en mijn foto’s in mijn fotoalbum geplaatst.

Dat was het wel weer voor vandaag!

groeten
Dorine