donderdag

By dorine on August 24th, 2006
Posted in Nieuws | No Comments »

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik lekker de hele dag op het lab gewerkt. Veel voorbereidend werk, weinig resultaten, maar het lijkt er nu wel op dat mijn cellen gaan blijven leven. Morgen nog één dag werken en dan heb ik een lang weekend. Het is een bank holiday weekend, maandag is landelijk een vrije dag. Dat komt goed uit, want morgenmiddag staat Paulien op station Sutton. Ze blijft tot en met maandag. Het wordt vast weer een heel leuk weekend, en zoals jullie inmiddels wel gewend zijn als ik visite heb, komen er waarschijnlijk geen posts dit weekend.

groeten
Dorine

No Comments so far
Leave a commentLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam is automatically removed and submitted to RBLs. Spamming here will effectively lower your visibility on the web.

(required)

(required)