Koud

By dorine on November 2nd, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on Koud

Hallo allemaal,

Weer eens een verslag over twee dagen. Het zal vaker gaan gebeuren, want mijn avonden worden steeds drukker en soms heb ik ‘s avonds gewoon geen zin om de computer aan te zetten. Gisteravond was zo’n avond. De dag begon koud, in twee opzichten. Buiten lag de temperatuur niet ver boven het vriespunt, en natuurlijk had ik geen handschoenen aan en fietste ik nog in zomerjas (wel met sjaal). Pluspunt daarvan is overigens dat ik op het moment niet helemaal bezweten van het de berg opfietsen aankom op mijn werk. Op mijn werk was het heerlijk warm, totdat ik een vriezer ontdekte die niet goed dichtgedaan was de vorige dag. Er had zich enorm veel ijs gevormd en de deur kon met geen mogelijkheid meer dicht. Die vriezer moest dus acuut ontdooid worden, altijd een erg koud werkje. Deze vriezer was van onder tot boven volgepropt met spullen en dat moesten we allemaal overhevelen naar een andere vriezer. Gelukkig stond er één van een andere afdeling waar we het tijdelijk in kwijt konden.

Gisteravond ben ik naar de vierseizoenenkring (de kring van de kerk voor iedereen die jong is of zich jong voelt) geweest. We hebben daar samen gegeten en gesproken over de waarde van het leven (naar aanleiding van een NOVA documentaire over een cellist die na een ongeluk ernstig gehandicapt raakt). Een heel boeiend onderwerp en we konden er aardig over doorpraten.

Vanochtend begon rustig (geen vriezers te ontdooien deze keer), maar gaandeweg de dag werd het steeds drukker. Er moest een hoop af omdat ik morgen maar drie uur werk, en daarna de stad in ga om ergens monsters af te leveren en elders weer monsters op te pikken.

Komend weekend heb ik weer visite, Hessel komt een weekend langs. De weersvoorspellingen zijn met recht stralend te noemen, zon, zon en nog eens zon, dus het gaat best wel goed komen met het weekend denk ik (zolang we ons warm aankleden).

Maandag meer.

groeten
Dorine