Meet James and Jeanette

By dorine on April 15th, 2010
Posted in Nieuws | Comments Off on Meet James and Jeanette

Hallo,

Wij zijn James en Jeanette (spreek uit sjanette) en wij zijn sinds een aantal weken vaste gasten van het vijfsterrenrestaurant de vogelvoerpaal, in Sutton, Engeland. Ze serveren daar eersteklas Nyjerzaad! De lokatie is idyllisch, in het groen met uitzicht op een prachtige bloementuin. De overige gasten, voornamelijk koolmezen, pimpelmezen, roodborstjes en heggemussen), zijn zeer beschaafd. Het schorem (de vossen) zit in snackbar de vuilnisbak en het ongedierte (de eekhoorns) in cafe de kastanjebloesem. Dit is absoluut een top-etablissement dat we u ten zeerste aanraden!

Met hartelijke groeten.

p.s Wij zijn goudvinken (niks geen putters of distelvinken, dat klinkt zo banaal)