Dag van de democratie

By dorine on May 6th, 2010
Posted in Nieuws | 1 Comment »

Hallo allemaal,

Het is hier in Engeland vandaag dag van de democratie, of wel verkiezingsdag! Er vinden zowel parlements als locale verkiezingen plaats. Alleen aan de laatste mag ik meedoen, voor parlementsverkiezingen is een engelse nationaliteit vereist en ik ben nederlands… Aangezien ik er trots op ben dat mijn stem nog nooit verloren is gegaan, ga ik gewoon voor de lokale verkiezingen (stadsdeelraad) naar het stembureau. De parlementsverkiezingen beloven heel spannend te worden, al zullen veel uitslagen pas morgen bekend zijn, de stembureaus zijn nog tot 10 uur vanavond open, en alle stemmen worden hier handmatig geteld.

volgende dag van de democratie: 8 juni, en dan mag ik wel meedoen!

groeten
DorineBy Maarten on 10-05-10 21:13

Mag jij dan een dag eerder stemmen in het VK?