De derde dag

By dorine on April 29th, 2006
Posted in Nieuws | Comments Off on De derde dag

hoi allemaal,

Een beetje een afgezaagde titel, maar ik kon niets originelers bedenken. Er zijn vandaag ook niet echt bijzondere dingen gebeurd. Ik heb vanochtend het huis eens goed opgeruimd, mijn koffer helemaal leeggemaakt en flink met de meubels geschoven. Ik begin nu eindelijk een beetje het gevoel te krijgen dat het thuis is. Ook heb ik weer de nodige keukenartikelen ingeslagen. Het koken was gisteren zo rampzalig, dat ik eerst maar eens pannenlappen, vergiet en nog veel meer heb gehaald. Vandaag ging het ook een stuk beter. Ook heb ik allerlei artikelen voor het schoonmaken e.d. gehaald. Dat was weer een flinke sjouw, zometeen ga ik thuis met mijn voeten omhoog.

Ik mis op het moment vooral een fiets, de supermarkt waar ik de meeste spullen koop is 2 kilometer van mijn huis, en als je dat een aantal keren per dag moet lopen, wordt je toch goed moe. Volgende week op mijn werk wil ik eens informeren hoe ik het beste aan een tweedehands fiets kan komen, waarschijnlijk via een variant van marktplaats, mogelijk ebay.

Verder weinig nieuws. Ik geloof dat morgen dit internetcafe ook open is dus waarschijnlijk zal ik wel weer wat te melden hebben.

groeten
Dorine